iOS 5.1 untethered jailbreak status update

  Pentru ca in ultimele zile am primit multe intrebari legate despre lansarea unei noi solutii de untethered jailbreak pentru iOS 5.1 m-am gandit sa va ofer astazi cateva informatii. Incep prin a va spune ca MuscleNerd se afla intr-o mica vacanta departe de SUA deci nu lucreaza la dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak, i0n1c nu pare dispus sa isi publice solutia de jailbreak, pod2g nu a mai spus absolut nimic in legatura cu acest subiect iar chpwn si PhoenixDev nu au cunostintele necesare pentru a isi transforma exploit-ul intr-o solutie de untethered jailbreak.

  Pe scurt veti avea parte de un Paste linistit din acest punct de vedere si nu cred ca in urmatoarele 2 – 3 saptamani va fi lansata o solutie de jailbreak insa pot oricand fi oricand contrazis de baietii care ar trebui sa lucreze la dezvoltarea lor. Cand apar informatii noi va voi anunta insa intre timp iPhone 4S si iPad 2/3 nu pot fi jailbroken pe iOS 5.1.

24 COMENTARII

  1. de ce spui doar de iPhone 4S si iPad 2/3 ca nu pot fi untethered jailbroken pe iOS 5.1? Nici iPhone 4 nici 3GS cu bootrom nou nu pot fi… so..

  2. vai de mine, si daca ii moare pisica lui musclenerd sa inteleg ca se duce naiba tot development-ul unui jailbreak pe 5.1 ?
    Nu ca sunt rautacios cu oamenii astia (4-5), dar era mai intelept sa fi tacut din gura cand a aparut ipad 3 decat sa se intreaca in filmulete si prostioare cum ca 5.1 s-a jailbreak-uit in juma de ora, aceasi zi etc.
    Apple probabil ca va castiga pana la urma, ei macar au aflat ca ar exista cel putin 3 exploit-uri posibile pe 5.1 si vor corecta in 5.2 (in ritmul asta, pana sa fi scos astia jailbreak-ul pe 5.1).

  3. @ andrei: Daca citesti cu ambii ochi vezi ca eu am spus doar “jailbroken” si nu “untethered jailbroken”.
    Toate injuraturile si comentariile inutile au fost sterse.

  4. Aia care vind la mina a doua de ce ar trebui dati pe mina politiei? Daca nu era jb cred ca apple nu ar fi vindut atit de multe terminale, daca nu era pirateria nu s-ar fi vindut atitea aplicatii, dezvoltatorii de jocuri pe pc o spun, cei de pe console sint un pic dezamagiti pt ca imprumutul de jocuri nu le aduce vinzari mai mari si pirateria inexistenta pe ps3 in anumite cazuri le scad vinzarile. A fura nu este ok. Jb este legal.

  5. @zaone da nene , dar titlu asta : iOS 5.1 untethered jailbreak status update , prima parte sare in ochi, si nu e prea nimic de ea. in fine , spor la treaba in continuare . 🙂

  6. Eu ni-am facut “downgradeul” de la 5.1 la 5.0.1 usor. Mi-am dus 4s in service pe motiv ca nu se aude, semnal prost baterie varza(lucruri neadevarate) si inyr-o daptamana mi-a dat un alt iphone nou nout cu versiunea de iOS 5.0.1 – btw trlefonul evident trebuie sa fie on garantie; merge si pentru iphone 4, o colega de la birou l-a dus si zgariat si i-au dat altul nou nout. 🙂

  7. Cum pot sa ii fac restore la 5.0.1 (pe tel am 5.0.1) fara sa ii fac update la 5.1 ? Din iTunes, daca dau la restore, apare restore and update.