iPhone 5 va functiona cu cartele nano-SIM, AT&T deja le testeaza

  Ieri v-am spus ca iPhone 5 va avea 1 GB RAM, chip NFC si va fi compatibil cu retelele 4G LTE, iar astazi va spun ca el va veni echipat cu nano-SIM si ca aceste noi cartele sunt deja testat de catre operatorul american AT&T. Apple nu a oferit partenerilor sai iPhone 5 pentru teste ci doar nano-SIM-uri si adaptoare, iar cei de la AT&T nu sunt singurii care le testeaza. Mai multi operatori de pe glob testeaza noile nano-SIM-uri in ideea de a verifica daca ele functioneaza corespunzator pe retelele de telefonie mobila si vor fi gata de utilizare de indata ce iPhone 5 este disponibil.

Multiple carrier sources have exclusively told BGR that Apple is supplying nano-SIM adapters so its carrier partners can test how nano-SIMs work on their networks in standard test devices before they are widely deployed when the new iPhone is introduced.

  Daca Apple inca nu a oferit iPhone 5 pentru testare celor de la AT&T, atunci este clar ca dispozitivul inca nu este aproape de fazele finale de testare si ca vor mai trece cateva saptamani bune pana cand chinezii vor incepe sa produca noul dispozitiv.

7 COMENTARII

  1. NU. Nu ti se pare normal ca apple sa NU il trimia la AT&T? M-ai uimit cu ultima faza. iPhone 5 poate fi perfect functional la apple dar este absolut normal sa nu il trimita nicaieri pentru ca astfel s-ar scurge informatii/poze pe internet si de aici ar porni o gramada de probleme. Competitorii ar mai copia cate ceva. Una e sa il vezi in Feed sau in sala Live pentru prima oara si alta e sa apara cu cateva luni inainte si la conferinta sa fi saturat de el.

  2. N-ai cum sa nu trimiti un telefon mobil la operatori sa il testeze. Ajungi sa lansezi pe piata un dispozitiv care poate nu functioneaza, nu ai cum sa nu faci asta.

  3. Avand in vedere legatura intre cele 2! Este foarte posibil ca cei de la AT&T sa primeasca pentru teste un iphone sau mai multe…!

  4. Dupa parerea mea nu e nevoie sa il trimiti(iphone) la operatorii de telefonie, tu ai telefonul deci nu ai nevoie decat de o cartela nano sim de la un operator si il testezi singur. Eu cred ca deja telefonul e in teste dar la cineva din cadrul companiei Apple.

  5. personal cred ca valva asta cu lansarea iphone 5 e mai mult marketing din imaginile existente mai mult sau mai putin trucate reiese un telefon care nu se deosebeste cu mult de iphone 4 la exterior poate o fi el bun ca si hardware insa la exterior ar fi trebuit lucrat mi se pare multa galagie pt nimic

  6. cand esti un barosan nu te mai duci la magazin sa-ti faci costum… vin croitorii la tine, asa si cu apple, nu e logic sa aiba si ei pe cineva angajat care sa testeze o cartela?