Prima Pagina aplicatii iOS 7 Redesign Theme – o tema care isi propune sa imbunatateasca...

iOS 7 Redesign Theme – o tema care isi propune sa imbunatateasca aspectul iOS 7

  iOS 7 Redesign Theme este o tema lansata cu nu foarte mult timp in urma in Cydia, iar prin intermediul sau putem schimba usor aspectul conceput de catre Apple pentru iOS 7. Dupa cum puteti vedea deja in imaginea de mai sus, tema modifica aspectul tuturor iconitelor native ale iOS 7, dar si iconitele unor aplicatii terte, fiecare dintre ele fiind similare cu cele disponibile nativ in iOS 7. Tema are disponibile nu mai putin de 50 de iconite pentru aplicatii, insa din pacate nu vom gasi vreo interfata speciala pentru ele.

iOS 7 Redesign, how iOS 7 should have looked! Including over 50+ themed icons, and more soon to be added! This theme themes the stock Apps as well as many popular third party apps. This theme is based on iOS 7 and will function/look better if used with Pw5a29’s iOS 7 theme (free) on cydia. Make sure when enabling iOS 7 redesign to drag it to the top of the list in winterboard. If you have purchased the MiniPlayer tweak you can also download my iOS 7 miniplayer theme (free) to go with this theme.

  iOS 7 Redesign Theme este disponibila gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

 • Moise

  Salut Zaone

  Misto tema.
  O intrebare offtopic – mai exista tema CarbonX pe undeva, ptr iPhone5?

  Ms.

 • Dan C

  Ultima versiune de winterboard este 0.9.3911 ? Mie asta imi apare in Cydia, dar dupa cate vad este compatibila doar pana la ios 6. Am instalat-o, dar am observat ca daca incerc orice cautare in springboard am parte de un frumos crash si telefonul se restarteaza.
  Asta pe un iphone 5 cu 7.0.4

 • Luc

  Dan C. E la fel si la mine. Caut ceva si apoi restart. Iphone5 ios 7.04. E normal sa mai apara probleme dar trebuie sa ne nultumim cu putin. Eu mai am o problema: nu imi afiseaza vremea doar calendarul si data.

 • Khaan

  @Dan C: asa este, nici mie nu-mi functioneaza winterboard pe iPhone 5

 • Gianidiamond

  Mai sant probleme inca:(

 • Khaan

  @Luc: deschide iFile, du-te in var/mobile/library/BulletinBoard si sterge SectionInfo.plist. Da un respring si du-te in settings la Notification Center si lasi bifat doar Notification view si Today summary.

 • JohnnyD

  Dan C aceias problema am avut-o si eu tot pe un iPhone 5 si am fost nevoit să nu mai folosesc Winterboard . Păcat poate o sa-i facă vre-un update si rezolva problema dar până atunci îi zicem pa pa

 • RedBraker

  Mie winterboard-ul mi-a facut praf camera si pozele, nu le mai puteam accesa. A trebuit sa-mi reinstalez IOS-ul.