iPhone 6 si iPhone 6 Plus umilesc Samsung Galaxy Note 4 in benchmark-uri pentru placile grafice

  Samsung Galaxy Note 4 este disponibil intr-o multitudine de tari de pe glob si ambele versiuni ale sale au fost testate in benchmark-uri grafice pentru a vedea care dintre ele este mai performant. Dupa cum puteti vedea din imaginead e mai sus, placa grafica Adreno 420 utilizata in ambele versiuni ale Samsung Galaxy Note 4 este umilita atat de catre iPhone 6, cat si de catre iPhone 6 Plus in testele placilor grafice, diferenta fiind cat se poate de normala intre terminale.

  Cei de la Samsung au implementat o rezolutie de 1440 x 2560 pixeli in Samsung Galaxy Note 4 si acest lucru ii reduce serios performantele grafice, deci utilizatorii nu vor avea parte de o experienta grozava pentru jocuri si nu numai. Chiar daca diferenta intre rezolutiile terminalelor este mare, daca ne uitam la iPhone 6, realitatea este ca problema sta la Samsung deoarece compania a implementat o rezolutie prea mare pentru puterea de procesare oferita de catre placa grafica.

  Avand in vedere ca Nexus 6 are exact aceeasi placa grafica si aceeasi rezolutie pentru ecran, tot ceea ce vedeti in imaginea de mai sus se aplica inclusiv pentru terminalul celor de la Google.