Carpe Diem aduce o functie interesanta pentru iOS 8

Carpe Diem

  Carpe Diem este un tweak lansat in cursul serii trecute in Cydia, iar cu ajutorul sau putem implementa o functionalitate mai mult decat interesanta pentru iOS 8, iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Carpe Diem este gandit pentru a functiona numai cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, functionalitatea sa fiind dependenta de sistemul Reachability, tweak-ul afisand in spatiul gol lasat de micsoarea interfetei toate widget-urile prezente in centrul de notificari al sistemului de operare iOS 8.

Requires iOS 8 with Reachability feature included or added via 3rd party tweak. Put a Today View extension in the Reachability view. Works with all native iOS 8 and third party widgets, as well as WeeLoader plugins. Choose the widget in the settings, disable it by unchecking it.

  Orice widget vizibil in centrul de notificari al iOS 8 va fi vizibil si in terfata deschisa de catre Reachability folosind Carpe Diem, asa ca nu veti duce lipsa de ceea ce va intereseaza prin instalarea aplicatiilor cu widget-uri. Carpe Diem este disponibil pentru cumparare la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.