CES 2015: Incipio Trestle – carcasa care promite sa apere un iPhone 6 Plus de indoire

Incipio Trestle

  Incipio Trestle este o carcasa prezentata de catre producatorul Incipio in cadrul CES 2015 si principalul sau punct de atractie este impiedicarea indoirii iPhone 6 Plus. Principala functie a carcasei este incscriptionata direct pe cutia cu care ea este vanduta, cei de la Incipio profitand de aceasta problema pentru a convinge utilizatorii speriati.

  Acum daca va intrebati cum poate proteja carcasa Incipio Trestle un iPhone 6 Plus, ei bine doua tije metalice montate in ea o vor face. Cei de la Incipio au montat aceste tije metalice in partile laterale ale carcasei, ele mentinand terminalul in pozitie dreapta indiferent de modul in care noi incercam sa il indoim sau de care el este indoit accidental.

  Aceste tije metalice sunt montate intr-o carcasa dintr-un plastic dur care creste suplimentar rigiditatea produsului pentru a oferi exact ceea ce este mentionat pe cutie. Practic prin Incipio Trestle se incearca o apelare la “coarda sensibila” a utilizatorilor care nu doresc sa se trezeasca intr-o zi cu un iPhone 6 Plus indoit pe care compania Apple nu il va schimba.

  Pentru ei carcasa Incipio Trestle este disponibila pentru achizitie pe website-ul producatorului la preturi ce incep de la valoarea de 40$, multiple versiuni de culori fiind disponibile, impreuna cu un model dedicat terminalelor iPhone 6.