CleanLock aduce un mod complet nou de a vizualiza notificari in ecranul de blocare

1

CleanLock

  CleanLock este un tweak lansat in cursul zilei de ieri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem modifica modul in care sunt afisate notificarile in LockScreen-ul terminalelor noastre. In imaginea de mai sus aveti o demonstratie a functionalitatii sale si vedeti ca el implementeaza un meniu separat in care sunt afisate notificarile aplicatiilor.

  Fiecare aplicatie este reprezentata de iconita sa in ecranul de blocare, in dreptul fiecareia fiind afisat numarul de notificari necitite. Fiecare notificare poate fi pastrata chiar si in cazul deblocarii, tweak-ul permitand alegerea aplicatiilor pentru care este deschis ecranul la primirea unei notificari, in cazul altora ecranul ramanand stins.

CleanLock lets you hide notifications on your LockScreen.

  • To access your notifications, just tap on the right side of the screen.This will open a drawer in where you will see all your pending notifications.
  • You can also Keep notifications even if you unlock the device (you choose the applications for which the notification will be kept)
  • You can choose applications for which notifications will wake the screen.
  • You have the possibility to delete the notifications , either all of them, or for the selected application.
  • You can choose to display a pulsating dot so that you can see that you have pending notifications. You can also change it’s color.
  • Translation ready

  CleanLock permite stergerea unei notificari sau a tuturor celor afisate, iar in partea dreapta a ecranului va afisa o animatie atunci cand avem notificari necitite. CleanLock este disponibil la pretul de 1$ in repo-ul BigBoss al Cydia.