Gauss 2 modifica interfata aplicatiei Muzica a iOS 8.4

Gauss 2

Gauss 2 este un tweak disponibil din cursul acestei seri in Cydia pentru iDevice-urile noastre, el fiind conceput special de catre dezvoltator pentru aplicatia Muzica a iOS 8.4, functionalitatea sa rezumandu-se la posibilitatea de a implementa un efect de blur pentru intreaga interfata a titlului oferit nativ de catre compania Apple pentru utilizatori.

Conform dezvoltatorului, tweak-ul Gauss 2 are disponibil un meniu de setari in aplicatia Configurari a iOS 8.4 si ne permite sa alegem modul in care este aplicat efectul de blur pentru aplicatia Muzica, iar separat de acestea putem schimba culoarea textelor, saturatia si multe alte elemente din interfata aplicatiei Muzica pentru terminale.

Requires iOS 8.4 or higher. Customise the appearance of iOS 8.4’s redesigned Music app to replace the plain colourscheme with an assortment of blurs. Highly customisable including the ability to change tint colour, text colour, blur amount, blur saturation and blur tint. Interactive transition from mini player to now playing.

Gauss 2 este disponibil pentru cumparare la pretul de 1 dolar din repo-ul BigBoss al Cydia.