iOS 8.3 – cand va fi lansat ?

iOS 8.3 impresii

  iOS 8.3 beta 1 a fost lansat luni de catre compania Apple intr-o miscare surprinzatoare pentru multi dintre dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Aceasta este prima oara cand cei de la Apple lanseaza doua versiuni beta ale sistemului de operare iOS, insa miscarea are la baza un motiv serios. Mai exact, dupa multiplele probleme ale diverselor versiuni ale iOS lansate pana acum, cei de la Apple incearca sa lanseze actualizari care contin cat mai putine probleme cu putinta pentru utilizatorii din lumea intreaga.

Cand va fi lansat iOS 8.3 ?

  Avand in vedere ca iOS 8.3 beta 1 a fost lansat acum, probabil va intrebati cand va ajunge pe piata versiunea finala a sistemului de operare pentru terminalele noastre. Ei bine acest raspuns este complex, insa inainte de toate trebuie stiti ca iOS 8.2 urmeaza sa fie lansat cel tarziu in luna martie pentru iPhone, iPad si iPod Touch. Avand in vedere ca aceasta versiune a iOS va fi disponibila peste aproape doua luni de zile, putem trage concluzia ca iOS 8.3 va fi lansat la o perioada considerabila de timp dupa aceea.

  Daca ar fi sa-mi dau cu parerea, as spune ca iOS 8.3 va fi lansat de catre compania Apple undeva in cursul lunilor mai sau iunie, cei din Cupertino fiind cu siguranta dornici sa lase o perioade de timp intre actualizari. Daca iOS 8.2 va fi disponibil in martie pentru noi, atunci cu siguranta vom vedea iOS 8.3 in luna mai, insa daca iOS 8.2 va fi lansat in aprilie, atunci probabil iOS 8.3 va fi lansat in iunie. Presupun ca iOS 8.3 va fi disponibil pentru a aduce compatibilitate cu viitoare tableta iPad Pro, sau iPad Air Plus, astfel ca momentul lansarii ei va defini si momentul aparitiei actualizarii.