Prima Pagina iOS 8 - noutati, functii, setari imagini, video, aplicatii, stiri iOS 8.2 – iata cum poti rezolva problemele Safari

iOS 8.2 – iata cum poti rezolva problemele Safari

Safari iOS iconita

  iOS 8.2 nu genereaza doar probleme cu autonomia bateriei, ci si cu browserul Safari, pentru anumiti utilizatori, astfel ca in anumite cazuri aplicatia ar putea genera probleme foarte mari de utilizare, iar cum pentru orice deficienta a iOS exista cate o rezolvare si in acest caz vorbim despre cateva metode prin care putem incerca sa readucem lucrurile la normal. Avand in vedere ca vorbim despre aplicatia principala de navigare in iOS folosind iDevice-uri, este clar ca trebuie sa fiti atenti in ceea ce faceti, insa procedura implica stergerea tuturor datelor din browserul Safari, astfel ca daca aveti ceva important, ar fi bine sa salvati de la bun inceput, sau sa renuntati la procedura complet.

  Pentru a rezolva problemele Safari in iOS 8 exista doua metode principale, una simpla si una care implica efectuarea unui restore cu stergerea tuturor datelor din terminale si evitarea utilizarii unui backup, astfel ca ar fi indicat sa o incercati pe prima inainte de a recurge la metode drastice de a readuce functionalitatea Safari la normal.

  Pentru metoda 1 nu aveti nevoie decat de putina rabdare, ea fiind prezentata mai jos.

 1. Accesati aplicatia Settings, Configurari.
 2. Navigati catre meniu Safari si apasati optiunea Clear History and Website Data, Degajati istoricul si datele site-urilor. Efectuand aceasta procedura veti sterge tot ceea ce a salva Safari pentru voi in timpul navigarii, inclusiv parolele folosite pentru a va loga in diverse website-uri.
 3. Navigati catre General > Reset, General > Resetare.
 4. Alegeti optiunea Reset Network Settings, Resetati configurari retea. Aceasta optiune va sterge toate datele de retea, inclusiv parolele salvate pentru retelele Wi-Fi, terminalul repornind automat dupa confirmarea actiunii.

  Metoda a doua implica efectuarea unui restore prin iTunes dupa o simpla conectare a terminalului la calculatorul vostru, deschiderea iTunes si alegerea optiunii restore. Dupa cum v-am spus anterior, aceasta procedura sterge toate datele din terminalele voastre si desi puteti face un backup inainte de a incepe, utilizarea sa dupa restore ar putea readuce problemele Safari, astfel ca este bine sa il evitati.

  A functionat pentru voi vreuna dintre cele doua metode?

 • Bianca

  Avem iphone și lăudăm Apple când vine vorba de o dezbatere cu android dar dacă nu intra în discuție android apare câte-o știre ca aceasta. Noi cu acest ios “formidabil” cu update-uri lunare trebuie sa rezolvam problema cu safari, sa rezolvam problema cu rețeaua, sa rezolvam problema cu wifi, sa rezolvam problema cu bateria, sa rezolvam mereu probleme sau sa facem clean restore la fiecare update cu speranța că poate nu mai apar aceste probleme. Luam telefoane la 3000 lei și trebuie sa mai rezolvam și noi alte probleme. Bravo Apple!

 • stefan

  Asa e !!

 • johnny

  Salut Zaone si tuturor,scz daca postez unde nu trebuie dar am putin nevoie de ajutor.Detin un Iphone 5s,8.1.2version cu jail.Nu mai stiu cum sa procedez ca raman mereu fara memorie la tel,sterg de prin el ce nu am nevoie imi arata ca am spre ex 500M liber iar in cateva ore nu mai am spatiu deloc.Ce pot sa fac va rog mult???Multumesc!

 • Valeriu

  Bianca: niciun produs nu este perfect! Nici macar idee nu ai ce inseamna sa dezvolti niste sisteme care sa mearga perfect…! Sunt ani de munca, si luni si luni de zile pentru perfectarea fiecarui sistem in oarte a fiecarei functii a iPhone-ului pe care-l tii in mana…!
  Eu zic ca ar trebui sa fim multumiti ca totusi folosim cel mai performant sistem de operare mobil din lume, fata de Android, care iti blocheaza telefonul dupa cateva saptamani, indiferent pe ce device ar rula…!

 • EuGeorge

  Odata pe luna trebuie facut un restore,cum apare un update hop si un restore si tot asa.
  Cel mai avansat sistem de operare din lume,zilnic apar alte probleme,zilnic sunt prezentate probleme,zilnic sunt prezentate tot felul de improvizatii pt probleme.

  Eu nu-mi amintesc sa fi facut pe ios 4,ios 5,ios 6 atatea restore-uri sau la fiecare update sa fac restore. Aparea update la soft,ii dadeam sa-si faca updata si mergea de nu aveam treaba,acum cand ii dai update mai intai trb sa-i faci restore,trebuie sa-l gadili un pic,sa-i zici 2-3 poezii romantice la telefon,dupa care ii dai update. Dupa ce telefonul si-a facut update,trebuie iar sa-l gadili putin,ii mai faci 2-3 restore-uri,ii mai soptesti 2-3 cuvinte de dulce si exista sansa ca el sa functioneze cum ar trebuii sa functioneze,daca nu,mai astepti un pic mai apare un update si o iei iar de la capat.

 • marian_24

  Ai dreptate Valeriu, nici un produs nu este perfect. De ce crezi tu ca iOS este cel mai performant sistem de operare, este o mare porcărie (ma refer la iOS 7 si 8), nu poți spune ca iOS-ul sau Android-ul este mai bun sau mai prost. Eu mi-am spart iPhone 6 pt ca nu am putut sa răspund la 4 apeluri intr-o zi. Acum folosesc un iPhone 5 la care o sa renunț pt Samsung, m-am saturat de problemele iOS-lui.

 • Ari

  @EuGeorge:asa esti si in realitate? Tot atat de carcotas esti si cand te uiti dimineata in oglinda?

 • hhh

  Sincer părerea mea, cred k BlackBerry este mai stabil decât iOS si android. Am un iPhone 6 si un BlackBerry passport si va dau cuvântul k BlackBerry nu are nici o problema