Cum vezi lista de apeluri in Centrul de Notificari cu Recents

RecentsRecents este un tweak lansat in cursul acestei zile in Cydia, iar cu ajutorul sau putem afisa pentru prima oara lista de apeluri direct in Centrul de Notificari al iPhone-urilor noastre care ruleaza iOS 8. In imaginea alaturata aveti o demonstratie a modului in care functioneaza tweak-ul si observati ca el isi creeaza o sectiune proprie in centrul de notificari al sistemului de operare, acolo fiind listate toate intrarile din lista de apeluri, exact asa precum le vedem in aplicatia telefon a terminalelor noastre.

Recents keeps your call history coupled with Notification Center on your iDevice. It adds another tab to Notification Center and from where you can view all your call history and made calls without unlocking your device or launching the stack Phone app. It also allows you to manage your call history (like adding a call to existing contact or creating a new contact from a call) from any hassle. Its also compatible with all famous tweaks like IntelliScreenX, LockInfo and CallBar, etc.

Recents ofera si optiuni avansate de control pentru lista de apeluri, astfel ca putem adauga apeluri pentru unele deja existente, dar si multe altele, care in mod normal nu sunt disponibile in iOS. Recents poate fi descarcat la pretul de 1.5$ din repo-ul BigBoss al Cydia.