Prezentarea iOS 9 din 8 iunie a fost confirmata de Apple

WWDC 2015 epicentrul schimbariiWWDC 2015 va fi organizat incepand cu 8 iunie de catre compania Apple, in acea zi de luni urmand a fi prezentate iOS 9, OS X 10.11 si poate un Apple TV 4 pe care cei de la Apple il vor lansa anul acesta. Compania americana a confirmat evenimentul inca din luna aprilie, insa astazi a inceput sa trimita invitatii pentru jurnalistii invitati sa participe la keynote-ul de deschidere, unii dintre ei primind invitatiile inclusiv pe Apple Watch, daca aveau unul la indemana.

Desi trimiterea invitatiilor nu reprezinta, in sine, un eveniment important, ea vine doar sa confirme faptul ca Apple urmeaza sa prezinte o serie de produse si servicii noi in data de 8 iunie pentru lumea intreaga. Separat de iOS 9 si OS X 10.11, multi asteapta o prezentare a unui nou serviciu de streaming audio impreuna cu noua aplicatie Muzica din iOS 8.4, compania Apple intentionand sa lanseze iOS 8 4 pana la sfarsitul lunii iunie.

Un serviciu de streaming TV a fost zvonit pentru prezentare in cadrul WWDC 2015, insa se pare ca planurile Apple au fost “date peste cap” de partenerii sai care n-au fost chiar atat de interesati sa incheie rapid contracte de colaborare. Din pacate aceasta problema ar putea impiedica inclusiv lansarea Apple TV 4 in cursul acestei veri, insa ramane de vazut ce va decide in final compania Apple sa faca.

Practic in data de 8 iunie vom vedea prezentate o serie dintre functiile pe care iOS 9 urmeaza sa ni le ofere incepand din toamna acestui an, prima versiune beta urmand a fi oferita dezvoltatorilor in acea zi. Lansarea iOS 9 beta 1 ne va permite sa exploram noutatile pregatite de catre compania Apple si desigur ca toate informatiile importante vor fi disponibile pe iDevice.ro pentru voi.

Pana acum am aflat ca iOS 9 va aduce un nou font iOS 9, o aplicatie iOS 9 Home, posibilitatea de a folosi doua aplicatii in acelasi ecran si oferirea unor noi functii precum Trusted WiFi si Rootless. Nu stim deocamdata toate noutatile pregatite pentru OS X 10.11, insa in 8 iunie le vom afla.

Acestea fiind spuse, va astept pe 8 iunie pe iDevice.ro pentru a afla toate noutatile pregatite de Apple!