Principalele diferente dintre Steve Jobs si Bill Gates

Steve Jobs BIll GatesPrincipalele diferente dintre Steve Jobs si Bill Gates sunt greu de descoperit de catre un utilizator normal, insa co-fondatorul Apple, Steve Wozniak, a explicat intr-un recent interviu o parte dintre acestea. Fiind unul dintre cei mai apropiati ai lui Steve Jobs, Steve Wozniak are capacitatea de a oferi detalii cu privire la diferentele dintre cei doi fosti presedinti de companii si mai jos vom discuta despre ele.

Participand la un interviu pentru premiera documentarului American Genius, care ii are in primul episod ii are in centru pe cei doi co-fondatori ai Apple si Microsoft, Steve Wozniak a oferit detalii foarte interesante cu privire la viata lor. Wozniak sustine ca Steve Jobs avea o mentalitate care era centrata pe viitor, el avand o viziune asupra modului in care ar trebui sa arate viitorul si viata oamenilor, in timp ce Bill Gates era ancorat in prezent, fiind determinat sa creeze companii si produse centrate in prezent, fara o viziune de viitor.

Jobs had “a very futuristic forward vision, almost a bit of the science fiction, ‘Here’s what life could be,’ but Bill Gates had more of an execution ability to build the things that are needed now, to build a company now, make the profits now, in the short-term. I think that was the biggest difference between them.

Practic Steve Jobs avea o viziune avangardista asupra produselor Apple, in timp ce Bill Gates se gandea cum sa produca profit acum si produse utile in momentul de fata, aceasta mentalitate fiind prezenta inclusiv acum in companie. In ciuda acestei mentalitati, Microsoft a reusit sa se dezvolte mai rapid si mai mult decat Apple pana in anii 2000, insa in momentul de fata este cu mult in urma Apple, din foarte multe puncte de vedere.

Primul episod al seriei de documentare American Genius, care ii are in centru pe Steve Jobs si Bill Gates, va fi difuzat in cursul acestei zile la National Geographic in SUA si probabil va fi disponibil online.