iOS 8.3 jailbreak va fi lansat in iulie

iOS 8.3 jailbreakiOS 8.3 jailbreak va fi lansat in iulie, sau cel putin asta sustin zvonuri lansate in cursul acestei zile, ele avand teoretic la baza afirmatii ale membrilor echipei PP, afirmatii facute zilele trecute in cadrul unei conferinte de securitate.

Desi nimeni nu stie cata dreptate au ei sau nu, am vazut acum cateva saptamani ca iOS 8.3 jailbreak este posibil, insa deocamdata doar hackerii au la indemana exploit-urile necesare efectuarii sale, dar asta inseamna ca el poate fi realizat inclusiv pentru iOS 8.4 dupa lansarea oficiala.

Avand in vedere ca exploit-urile pentru iOS 8.3 jailbreak exista si pot fi folosite, ar fi destul de stupid ca dupa lansarea iOS 8.4 sa fie lansata si o solutie pentru a exploata iSO 8.3 si nu direct iOS 8.4, avand in vedere ca Apple nu are acum exploit-urile pentru a le bloca.

Daca o solutie  de iOS 8.3 jailbreak va fi lansata in iulie, atunci este destul de sigur ca vom avea si o solutie de iOS 8.4 jailbreak in aceeasi luna, sau cel tarziu in luna august, asta deoarece e putin probabil ca Apple sa mai lanseze vreo actualizare pentru iOS pana in toamna.

Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, as spune ca iOS 8.3 jailbreak are sanse mici de aparitie si mai mult as tinde sa cred ca un iOS 8.4 jailbreak va fi lansat in vara, hackerii parand a fi dornici sa lanseze o solutie de jailbreak cat mai repede pentru iDevice-uri.

Desi pare destul de probabil ca vom vedea o solutie de jailbreak in iulie, sau cel tarziu august, v-am spus zilele trecute ca iOS 9 jailbreak este deasemenea in lucru, dar de catre un grup total diferit de chinezi, acesta fiind mult mai cunoscut si mult mai bine pregatit.

Vorbesc despre echipa K33n, care a anuntat ca iOS 9 jailbreak va fi o provocare pentru ei si ca vor lansa o solutie pentru utilizatorii din lumea intreaga, asa ca acum ramane doar sa asteptam ca ea sa fie oficial disponibila.

7 COMENTARII