Prima Pagina Cydia BatteryFlow permite personalizarea unor alerte in iOS 8

BatteryFlow permite personalizarea unor alerte in iOS 8

0

BatteryFlowBatteryFlow este un nou tweak al Cydia lansat in cursul noptii trecute pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, rolul sau fiind de a ne permite sa modificam alertele standard pe care le vedem cand bateria ramane fara energie.

Conform dezvoltatorului BatteryFlow, tweak-ul are disponibil un meniu de setari in aplicatia Settings, Configurari, iar prin intermediul sau putem modifica o multitudine de aspecte privind modul in care sunt afisate alertele pentru energie redusa in sistemul de operare iOS.

  • You can choose between an alert, a banner or remove completely the alert;
  • You can customize the title, the message and the button of the alert, or customize the title and the message of the banner. (You can preview the popup alert);
  • You can have a vibration and/or a sound when your battery is low (when the alert or the banner shows up);
  • You can have an alert for 5 different percentages or less;
  • You can display the percentage in your alert by putting “%p” in the preferences.

BatteryFlow este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

Articolul anteriorMac Mini EFI Update a fost lansat de catre Apple
Urmatorul articolAndroid vs iOS – gradul de utilizare in case in Europa si SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.