iPhone 7 concept prezinta posibila evolutia reala a design-ului (Video)

iphone 7 conceptiPhone 7 va fi lansat in 2016 de catre compania Apple si astazi vedem un nou concept care ar putea prezenta evolutia reala a design-ului smartphone-ului celor de la Apple in urmatorul an de zile inaintea aparitiei.

Am vazut acum cateva saptamani unele informatii ale unor persoane care au avut in trecut detalii valide despre produse Apple nelansate, ele sustinand ca Apple ar putea reveni in 2016 la design-ul utilizat pentru iPhone 4 si iPhone 4S in anii 2010 si 2011, insa nu stim sigur ce inseamna asta.

Acest clip ne prezinta un iPhone 7 al carui carcasa este impartita in trei segmente, exact precum acum, insa ea are materiale diferite in unele segmente si acelasi lucru s-ar putea intampla in 2016, compania Apple putand alege sa readuca partia spatele de sticla pentru carcasele sale.

Fie ca acesta va acoperi doar unele portiuni, sau intreaga carcasa, compania Apple pare a fi interesata sa incerce prototipuri de terminale iPhone 7 care au carcase din sticla, asa ca va fi interesant de vazut ce vom primi in final de la cei din Cupertino in cursul anului viitor.