iPhone 6S – procesorul triple-core de 1.5 GHz si cei 2 GB RAM au fost confirmate

iPhone 6S procesor triple-core 2 GB RAMIeri vedeam primele dovezi ale implementarii unui chip A9 in iPhone 6S Plus, un benchmark dezvaluind faptul ca Apple ne-ar putea dezamagi cu implementarea a doar 1 GB RAM in terminalul sau, insa o imagine aparuta in cursul noptii are menirea de a arata contrariul.

In imaginea de mai sus vedeti un benchmark facut pentru un iPhone 6S Plus care are un chip A9 cu procesor triple-core tactat la 1.5 GHz si care are 2 GB RAM, probabil DDR 4, informatiile acestea fiind consistente cu toate celelalte oferite de catre diverse zvonuri.

UPDATE: Iata ce spor de performanta va oferi iPhone 6S.

Va spuneam ieri ca benchmark-ul vechi putea fi trucat sau puteau fi citite gresit specificatiile hardware ale terminalului iPhone 6S Plus, iar astazi vin cu aceeasi atentionare deoarece terminalul nu a fost lansat oficial si componentele nu au putut fi verificate temeinic.

In ciuda acestor lucruri, cred cu tarie ca informatiile sunt reale, cel putin intr-o anumita masura deoarece cred ca in final Apple ar putea alege sa reduca frecventa de lucru a procesorului iPhone 6S Plus la 1.4 GHz, asa cum face in general cu terminalele iPhone.

iPhone 6S – procesor triple-core de 1.5 GHz si 2 GB RAM DDR 4

Separat de acestea puteti vedea in imagine ca terminalul testat are codul de identificare iPhone8,2, cel despre care am aflat ca este atribuit iPhone 6S Plus, deci teoretic nu pot exista dubii in legatura cu legitimitatea sa, desi v-am spus ca rezultatele pot fi oricand trucate.

Avand in vedere ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor fi lansate in 9 septembrie de catre compania Apple, este normal sa vedem asemenea informatii inca de pe acum din moment ce Apple testeaza terminalele in lumea larga cu multi parteneri in vederea verificarii functionalitatii.

Acestea fiind spuse, iPhone 6S si iPhone 6S Plus vor avea hardware mult mai puternic si performante pe masura pentru a rula fara probleme iOS 9 incepand din cursul acestei toamne.