iPhone 6S urmeaza sa fie cu 60% mai rapid ca iPhone 6

iPhone 6S 60 la suta mai rapid iPhone 6iPhone 6S urmeaza sa fie cu 60% mai rapid ca iPhone 6, iar asta am aflat multumita unui test de performanta publicat in cursul noptii trecute cu ajutorul platformei Geekbench folosita pe terminale din lumea intreaga.

Conform acestui test, iPhone 6S si iPhone 6S Plus urmeaza sa functioneze cu ajutorul unui procesor triple-core tactat la 1.5 GHz care are 2 GB RAM DDR4, el fiind identic cu cel al iPad Air 2, tableta fiind lansata in cursul noptii trecute de catre compania Apple cu hardware surprinzator.

Rezultatul testului de performanta facut pe iPhone 6S Plus este extrem de apropiat de cel al testelor facute anul trecut pe iPad Air 2, noul chip A9 reusind sa obtina 4577 puncte in testul multicore, cu 51 de puncte mai mult decat a reusit sa obtina chip-ul A8X din iPad Air 2 anul trecut.

iPhone 6S aduce un spor de performanta de 60% pentru iPhone

iPhone 6S procesor triple-core 2 GB RAM

Daca ne uitam la rezultatul de 2892 al iPhone 6 cu al sau chip A8 cu procesor dual-core tactat la 1.4 GHz si 1 GB RAM observam ca diferenta fata de rezultatul iPhone 6S Plus este de aproximativ 60% in puterea de procesoare si implicit performantele terminalului.

Practic iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar urma sa fie cu pana la 60% mai rapide decat iPhone 6 si iPhone 6 Plus, acesta urmand a fi cel mai mare spor de performante pentru terminalele iPhone din ultimii ani, plasand dispozitivele in topul celor mai performante smartphone-uri.

performante iPhone si iPad

Uitandu-ne la terminalele Android, Samsung Galaxy S6 Edge obtine un scor de 4369 puncte in testele de performanta, cu 100 de puncte mai putin decat iPhone 6S Plus si diferenta nu este sesizabila in utilizarea de zi cu zi, insa ea exista in testele sintetice, cel putin deocamdata.

Ca sa fiu sincer, ma asteptam la un spor de performante atat de mare pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus deoarece Apple preia hardware-ul puternic din iPad si il implementeaza in iPhone, asa ca eram destul de sigur ca vom avea un procesor triple-core puternic in iPhone din 2015.

performante Android

Pe 9 septembrie vom vedea iPhone 6S si iPhone 6S Plus si atunci vom vedea daca toate aceste informatii se adeveresc, insa au sanse mici sa fie false.

24 COMENTARII

  1. “el fiind identic cu cel al iPad Air 2, tableta fiind lansata in cursul noptii trecute de catre compania Apple cu hardware surprinzator.”
    noptii trecute- anul trecut daca poti schimba

  2. Oricum eu totusi inca ma mir de ce are aproape acelasi rezultat ..iphone 6s iOS9 vs ipad air 2 iOS8 dar cu diferente destul de notabile la nr de pixeli.

  3. “Daca ne uitam la rezultatul de 2892 al iPhone 6S cu al sau chip A8 cu procesor dual-core tactat la 1.4 GHz si 1 GB RAM”? S-a infiltrat un S in plus in frază.

  4. Deja incep sa cred ca ai probleme, deja am inpresia ca esti obsedat.

    Asculta-ma.. este doar un telefon :))
    Nu exista lumea Apple..nu exista lumea droizilor :)) sunt doar niste telefoane de la diferite companii :))

  5. E THE PHONE. Pt tine e doar un telefon pt ca ai Note aka samsung, daca ai iPhone il tratezi ca pe viata ta/iubita ta/familia ta.THE BEST THING in your life !!!!!!!

  6. =)))) Îți tratezi telefonul ca pe iubita ta =)) ca pe o familie =)))

    Cum este posibil ca un telefon sa fie the best thing in life =))

    Tocmai mi-ai facut ziua mai frumoasa la cat m-ai facut sa râd =))

  7. :D:D ma bucur sunt aici all week. Dar gata pt mai mult ras bagi monezi in tonomatul meu. Eu plec de la Predeal spre bucuresti acum si avand iPhone nu am cum sa iti mai raspund in urmatoarele 2-3 ore in functie de aglomeratie.Deci nu te supara daca vezi ca iti raspund cu intarziere. Be right back babe.

  8. Ai petrecut cu Iphone ul un weekend la munte doar voi 2?
    Ft frumos :)) o poveste de dragoste superbă .

    Si ce iesire frumoasă, mergi la munte si stai din ora in ora să postezi pe idevice :)) genial.

  9. oricand imi fac timp sa postez cateva randuri…mare branza.Primesc notificari ca populatia a comentat. La o bere restaurant dau un comment . Yaaa,toti oamenii care ma cunosc stiu ca ot face in 10 min mai mult decat fac alti 3 oameni la un loc in acelasi timp