Prima Pagina iPhone 6S iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar avea 2 GB RAM

iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar avea 2 GB RAM

iPhone 6S si iPhone 6S Plus 2 GB RAMiPhone 6S si iPhone 6S Plus ar avea 2 GB RAM conform unui presupus angajat al companiei Apple care a oferit aceasta informatie in binecunoscutul website american Reddit, dar desigur ca ea nu poate fi confirmata.

Totusi, majoritatea zvonurilor aparute pana acum sustin faptul ca noul chip A9 din iPhone 6S si iPhone 6S Plus ar avea un procesor triple-core si 2 GB RAM, astfel ca exista sanse foarte mari ca acest hardware as existe in dispozitive chiar daca persoana respectiva minte.

Astazi Adobe a confirmat ca iPad Pro are 4 GB RAM, deci 2 GB RAM in iPhone 6S si iPhone 6S Plus nu ar fi chiar atat de greu de crezut, tableta cu ecran de 12.9 inch avand un chip A9X mult mai performant decat cel folosit pentru smartphone-urile celor de la Apple.

Cat ram au iPhone 6S si iPhone 6S Plus vom afla abia dupa ce vor fi publicate pe internet primele benchmark-uri reale pentru terminale, deci pana in data de 25 septembrie ar trebui sa stim exact ce se ascunde in ele.

 • Fc Valiza EPO Poarta Alba

  Terminati cu raspandirea acestor zvonuri nefondate: iPhone 6s are 1 gb ram!
  A spus-o foarte clar EuGeorge!

 • EuGeorge

  Hei Apple4Ever…cum e sa stai la curul vacii si sa simti ca faci parte din înalta clasa a societății doar pt ca ai Iphone?

 • alter ego

  La multitasking-ul ala care nu exista .

 • ai telefon

  Deci inca nu e confirmată treaba cu 2 gb Ram inseama ca o sa apară cu spațiu de 32 gb minim adică nu se stie

 • @ai telefon: What ?