AutoResponder 3 raspunde automat la mesaje

AutoResponder 3AutoResponder 3 este un nou tweak al Cydia, iar rolul sau este de a raspunde automat la mesajele primite pe iDevice-urile noastre de la diverse persoane fara ca noi sa mai intreprindem vreo actiune pe ele.

AutoResponder 3 este gandit pentru a ne permite sa stabilim mesaje predefinite pentru diverse tipuri de contacte sau fiecare contact in parte, astfel ca fiecare va primi un mesaj diferit in momentul in care ne scrie noua.

AutoResponder 3 este compatibil cu iMessage si functia SMS, iar mesajele trebuie gandite de catre noi in prealabil, ele fiind standard si trimise exact la fel catre persoane in baza setarilor noastre, astfel ca ele nu pot fi configurate sa fie diferite in functie de mesajul primit.

AutoResponder 3 will make it so no one who texts or iMessages you ever feels ignored again! AutoResponder 3 supports iMessages and SMS messages. AutoResponder 3 will reply to any text or iMessage that you receive while it is enabled and send the user selected message to the person without hitting any send button!

AutoResponder 3 este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.