7 functii grozave ale 3D Touch pe iPhone 6S

functii cool 3D Touch3D Touch s-ar putea dovedi a fi functia vedeta a iPhone 6S si iPhone 6S Plus, iar asta deoarece noul sistem ne ofera posibilitatea de a controla terminalele intr-un mod complet nou, indisponibil pana in momentul de fata.

In acesta articol va voi prezenta 7 dintre cele mai bune functii ale 3D Touch in iOS 9 pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus pentru a va ajuta sa va faceti o idee de ce este atat de grozava noua tehnologie si cum v-ar putea usura ea interactiunea cu propriile iDevice-uri.

Toate aceste 7 functii grozave ale 3D Touch pe iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt activate nativ de catre Apple, deci voi va trebui doar sa le accesati din propriile terminale.

7 functii grozave ale 3D Touch pe iPhone 6S

Transforma iPhone 6S si iPhone 6 Plus in touchpad

functii grozave iPhone 6S 3D Touch touchpad
V-am spus deja intr-un articol anterior ca apasarea puternica pe tastatura iOS 9 o transforma in touchpad pentru a cauta mai usor literele in texte.

Previzualizare link-uri in Safari cu gestul Peek

functii grozave iPhone 6S peek safari
3D Touch va scuteste de necesitatea de a mai deschide efectiv website-uri, gestul Peek permitand previzualizarea rapida a unui link.

Previzualizare email folosind Peek

functii grozave iPhone 6S peek email
Exact precum in cazul Safari, gestul Peek ne permite sa previzualizam email-uri inainte de a le citi.

Activare task switcher cu un gest

functii grozave iPhone 6S 3d touch app switcher
Multumita 3D Touch, accsesarea aplicatiilor deschise in background si vizibile in task switcher se face acum cu o apasare pe ecran in locul dublei apasari a butonului Home.

Apelare rapida a contactelor

functii grozave iPhone 6S apelare contacte
Apasand puternic pe iconita unui contact, in orice aplicatie, veti deschide un meniu care va permite sa il apelati, sa ii trimiteti un mesaj, etc.

Vizualizarea rapida a pozelor inregistrate

functii grozave iPhone 6S vizualizare rapida poze
Multumita 3D Touch putem previzualiza rapid pozele facute cu aplicatia Camera fara a o mai parasi.

Vizualizarea rapida a listelor de redare pentru melodii

functii grozave iPhone 6S peek lista redare
Navigarea prin aplicatia Muzica este simplificata in IOS 9 cu 3D Touch, sistemul permitand previzualizarea rapida a listelor de redare.