Laurene Powell Jobs i-a convins pe doi mari actori sa nu joace in filmul Steve Jobs

Laurene Powell Jobs Leonardo DiCaprio Christian BaleLaurene Powell Jobs i-a convins pe Leonardo DiCaprio si Christian Bale sa nu joace in filmul Steve Jobs produs de catre compania Sony, cei doi actori fiind principalele alegeri ale producatorilor la inceputul anului trecut.

Conform unei publicatii americane, Laurene Powell Jobs i-a sunat personal pe Christian Bale si Leonardo DiCaprio pentru a ii convinge sa nu participe la proiectul celor de la Sony si se pare ca ea a fost suficient de convingatoare pentru a-si indeplini planurile.

Cei doi actori au refuzat sa confirme aceasta informatie, insa manageri ai Sony si ai altor mari studiouri de productie au confirmat faptul ca Laurene Powell Jobs a facut lobby pentru oprirea proiectului pentru filmul Steve Jobs, insa ea nu a avut suficient de multa influenta asupra Universal.

“Since the very beginning, Laurene Jobs has been trying to kill this movie, okay?” someone close to the film tells theReporter. “Laurene Jobs called Leo DiCaprio and said, ‘Don’t do it.’ Laurene Jobs called Christian Bale and said, ‘Don’t [do it].'”

Laurene Powell Jobs considera ca biografia autorizata a lui Steve Jobs scrisa de catre Walter Isaacson, si care sta la baza filmului Steve Jobs, nu prezinta adevarul despre fostul CEO al companiei Apple, ea spunand ca orice film facut in baza sa nu poate “spune”adevarul.

Desi Laurene Powell Jobs si probabil oameni din conducerea Apple au facut lobby serios pentru a impiedica producerea filmului Steve Jobs, se pare ca in final nimeni nu a avut suficient de multa putere pentru a convinge Universal sa renunte la proiect, asa ca peste 2 saptamani il vom vedea in cinematografe.