Ce este Smart Connector si cat dureaza incarcarea iPad Pro

3

iPad Pro Smart ConnectorSmart Connector este un nou tip de conector creat de catre compania Apple special pentru iPad Pro, acesta fiind gandit pentru a le permite utilizatorilor sa conecteze la tableta diverse accesorii.

Acest Smart Connector este vizibil in partea laterala a carcasei iPad si este usor de recunoscut deoarece vorbim despre trei cercuri perfecte plasate unul langa celalalt, ele potrivindu-se cu un port similar existent in accesoriile special create pentru tableta iPad Pro.

Prin intermediul acestui Smart Connector pot fi transmise date si energie intre iPad Pro si accesorii, astfel ca se elimina necesitatea interconectarii prin Bluetooth, dar si necesitatea implementarii de baterii externe in accesorii, ele preluandu-si energia de la iPad Pro.

Este o tastatură de dimensiuni standard, complet portabilă, care se conectează la iPad Pro cu Smart Connector, o interfață nouă și inovatoare, care permite transmiterea bidirecțională a energiei și a datelor. Atașează Smart Keyboard și începe să scrii. E chiar atât de simplu.

In ceea ce priveste durata necesara incarcarii bateriei iPad Pro, ei bine utilizatorii vor avea de asteptat minim 4 ore si jumatate pentru ca bateria de 10307 mAh sa fie complet incarcata daca nu o folosesc in timp ce aceasta este conectata la o sursa de energie.

Bateria implementata in iPad Pro este cu 3000 mAh mai mare decat cea existenta in iPad Air 2, iar compania Apple ofera un incarcator de 12W pentru a incarca noua tableta in cele 4 ore si jumatate daca ea nu este folosita in acelasi timp, durata de incarcare fiind mare.

Acestea fiind spuse, daca veti cumpara iPad Pro si veti avea nevoie de o incarcare rapida, ei bine acest lucru nu este posibil si veti avea mult de asteptat pentru ea.