Aplicatia Yahoo! Mail a fost actualizata cu schimbari importante

Aplicatia Yahoo Mail disponibila in App Store a fost actualizata in cursul acestei zile, compania Yahoo! implementand cateva schimbari importante pentru utilizatorii din lumea intreaga, ele usurand munca de interactiune cu aplicatia disponibila pentru iDevice-uri.

Mai exact, noua versiune a aplicatiei Yahoo! Mail permite personalizarea actiunilor de glisare care pot fi intreprinse in interfata sa, astfel ca prin meniul sau de setari putem alege in ce mod vom interactiuna cu email-urile efectuand diverse glisari pe ecranele terminalelor.

Separat de aceasta schimbare, trimiterea de atasamente este mult mai usoar decat in trecut, cautarea de email-uri si atasare de poze fiind mult mai usoara, aplicatia permitand o mult mai facila administrare a folderelor, dar si crearea, redenumirea sau stergerea lor.

  • Customize your swipe actions – delete, move, mark as read and more; now you can assign a specific action to swiping left or right on an email.
  • Send attachments with ease – quickly search and attach photos and recent documents to your emails.
  • Manage all of your folders directly in mobile – now you can create, rename, delete and add sub-folders from your phone or tablet.

Aplicatia Yahoo! Mail este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal din App Store.