watchOS 2.2 beta 3 si tvOS 9.2 beta 3 au fost lansate

iOS 9.3 beta 3 nu putea fi lansat fara ca watchOS 2.2 beta 3 si tvOS 9.2 beta 3 sa fie puse la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, asa ca Apple ofera si aceste build-uri, cel pentru Apple Watch functionand in tandem cu cel dedicat iDevice-urilor utilizatorilor.

Nici in cazul watchOS 2.2 beta 3 si tvOS 9.2 beta 3 nu se stie deocamdata care sunt noutatile implementate de catre compania Apple, insa probabil vorbim despre imbunatatiri ale performantelor generale si rezolvarea diverselor buguri de functionare ale sistemelor de operare.

Exact precum in cazul iOS 9.3 beta 3, watchOS 2.2 beta 3 si tvOS 9.2 beta 3 sunt disponibile doar pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru respectivele platforme, deci doar ei le pot descarca din portalul dedicat lor pe website-ul Apple.

Voi reveni cu informatii despre watchOS 2.2 beta 3 si tvOS 9.2 beta 3 pe masura ce ele vor fi disponibile.

Articolul precedentiOS 9.3 beta 3 a fost lansat!
Articolul următorOS X 10.11.4 beta 3 a fost lansat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.