Orange extinde acoperirea 4G in drumurile spre Constanta si Brasov

1

Astazi operatorul de telefonie mobila Orange a anuntat extinderea acoperirii 4G pentru clientii proprii retele, astfel ca acestia vor putea folosi reteaua de mare viteza pentru apeluri telefonice sau navigare pe internet chiar si atunci cand se afla in drum spre mare, sau in drum spre munte.

Orange sustine ca ofera in premiera acoperire 4G pe drumurile spre mare si spre munte, adica vorbim despre imbunatatirea acoperirii 4G pe autostrazile A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) si A3 (București – Ploiești), dar si pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța – Vama Veche).

Separat de imbunatatirea acoperirii 4G pe soselele care leaga Bucurestiul de Constanta sau Brasov, cei de la Orange au imbunatatit inclusiv acoperirea 4G pentru calea ferata care face legatura dintre cele trei orase, astfel ca va veti bucura de aceeasi experienta indiferent cu ce calatoriti.

Orange sustine ca in momentul de fata reteaua sa 4G acopera 72% din populatia tarii si 96% din populatia urbana, iar sutele de mii de oameni care vor ajunge in aceasta vara la mare sau la munte, se vor putea bucura de o experienta cat se poate de buna in utilizarea retelei sale 4G.

Orange extinde acoperirea 4G pe drumul către mare și către munte

  • Aceeași calitate a serviciilor pentru clienții care călătoresc pe rutele spre vacanță precum în zonele urbane
  • Viteze superioare de download și de upload pe toată durata călătoriei

Bucureşti, 27 06 2016. Orange dă drumul la distracția estivală, oferindu-le, în premieră, celor care pleacă în vacanță, acoperire integrală 4G atât în drum spre mare, cât și în drum spre munte. Astfel, clienții Orange care vor călători pe autostrăzile A1 (București – Pitești), A2 (București – Constanța) și A3 (București – Ploiești), pe DN1 (București – Brașov) și DN39 (Constanța -Vama Veche) se bucură de internet la viteze 4G. Mai mult, pentru a putea aduce divertismentul mai aproape și de cei care aleg să plece în vacanță cu trenul, Orange extinde acoperirea 4G și pe rutele care leagă Bucureștiul de Constanța și de Brașov.

Proiectul Orange de a dezvolta o reţea performantă 4G pe acest segment vine în contextul creşterii semnificative a consumului de internet mobil. Clienții își doresc aceeași calitate a serviciilor de care se bucură în zonele urbane și atunci când se află în vacanță. Acest lucru se datorează faptului că cei care merg în concediu îşi folosesc din ce în ce mai mult telefonul mobil pentru a încărca fotografii şi a verifica noutăţile pe reţelele sociale, pentru a accesa diferite aplicaţii dedicate timpului liber, pentru a urmări videoclipuri şi a se informa. Utilizatorii pot trimite și primi fotografii, muzică, e-mailuri și se pot juca online, totul la viteze superioare de download și de upload, pentru conexiuni neîntrerupte.

În prezent, rețeaua 4G Orange este disponibilă pentru 72% din populația totală a țării și 96% din populația urbană, în peste 4800 de localități. Mai mult, Orange oferă acoperire 4G în toate stațiile de metrou din București.

Tehnologia 4G aduce o şi mai bună experienţă pentru utilizarea serviciilor de divertisment pe care Orange le are în portofoliu, precum serviciul Deezer, prin intermediul căruia clienţii pot asculta peste 25 de milioane de melodii, şi Orange TV Go, ce oferă acces la canale de televiziune, filme şi videoclipuri pe PC, smartphone şi tabletă, oriunde şi oricând. 

Mai multe detalii despre serviciul de internet 4G sunt disponibile pe www.orange.ro/4G.