Primele carcase pentru iPhone 7 cu selfie stick

Primele carcase pentru iPhone 7 incep sa apara de la diversi producatori, iar astazi vorbim despre una care are selfie stick incorporat. Da, ati citit bine, un producator de accesorii pentru iPhone 7 a decis ca o carcasa cu un selfie stick incorporat ar putea atrage atentia utilizatorilor, asa ca a decis a aduca pe piata un asemenea produs.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata aceasta carcasa, ea avand selfie stick-ul montat direct in carcasa, intr-un mod neobisnuit. Trebuie sa recunosc faptul ca aceasta carcasa pentru iPhone 7 are un design foarte ciudat, insa o persoana care face des selfie-uri va gasi cu siguranta o utilitate pentru ea.

Desi bratul carcasei cu selfie stick pentru iPhone 7 este mic, el este totusi suficient de bun pentru a face selfie-uri mult mai bune de la apropiere. Pe piata exista multe carcase cu selfie stick incorporat, insa aceasta este una dintre cele care are un design premium si este mai atragatoare din multe puncte de vedere.

Carcasa cu selfie stick pentru iPhone 7 este chiar disponibila pentru achizitie pe website-ul celor de la VRSDesign, ei avand si o varietate de alte carcase disponibile. Desigur ca ramane ca iPhone 7 sa fie lansat pentru a vedea daca aceasta carcasa se potriveste, sau are utilitate, insa ideea in sine este interesanta.

carcasa iphone 7 selfie stick

2 COMENTARII