Explicatia invitatiei pentru prezentarea iPhone 7

Mesajele secrete ascunse in invitatia pentru prezentarea iPhone 7 au fost dezvaluite de catre internet, confirmand unele zvonuri privind noile functii.

Prezentarea iPhone 7 a fost anuntata de catre compania Apple cu doar o ora in urma, cei din Cupertino confirmand oficial faptul ca pe data de 7 septembrie ne vor arata noul terminal, si iPhone 7 Plus. Avand in vedere ca s-a trimis o invitatie pentru eveniment si ea este putin colorata, au inceput sa apara si teorii privind mesajul ascuns de catre Apple.

In imaginea de mai jos aveti 4 dintre cele mai circulate teorii privind mesajul ascuns in invitatia pentru prezentarea iPhone 7, ele parand a fi destul de plauzibile, pana intr-un punct. Prima dintre ele are legatura cu bula gri singura din partea centrala stanga a invitatiei, unii sustinand ca ea ar trebui sa reprezinte eliminarea portului audio din iPhone 7.

Cea de-a doua teorie ne atrage atentia la bulele din partea central dreapta, unii afirmand ca aici Apple incearca sa ne dea de inteles ca iPhone 7 va fi rezistent la apa, nu impermeabil. Mai departe, noua culoare albastra a iPhone 7, pare sa fie confirmata de doua bule din partea stanga jos, folosirea acestei culori fiind zvonita intens in ultimele saptamani.

Descifrarea secretelor ascunse in invitatia pentru prezentarea iPhone 7

explicatie invitatie prezentare iphone 7

La urma avem doua bule in partea centrala, acestea fiind recunoscute de catre unii ca fiind semnul care confirma camera duala a iPhone 7 Plus si acest lucru ar putea fi 100% adevarat. Ceea ce nu pare a fi vizibil este culoarea neagra zvonita pentru a fi folosita pentru iPhone 7, asta daca nu cumva acea bula singuratica reprezinta chiar asta.

Teoriile sunt pe masura informatiilor pe care le stim pana in prezent, iar uitandu-se la atat de multe bule pentru atat de mult timp, unii ar putea face descifrari complet gresite, dar totul este relativ. 100% clar este faptul ca pe 7 septembrie va fi prezentat iPhone 7 de catre compania Apple in cadrul unei conferinte care va avea loc in Cupertino.

Voi ce parere aveti despre aceste teorii ? Sunt credibile ?

Pe 7 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ce va fi prezentat.