Bragi lanseaza noile casti wireless pentru iPhone 7

Cei de la Bragi au anuntat ieri lansarea un nou set de casti wireless ,mai ieftin, compatibil cu iPhone 7.

Noile casti se numesc pur si simplu ” The Headphone “, un nume la fel de ciudat ca si “earbuds”-urile wireless anterioare ale companiei cunoscute sub numele de “Dash”.

” The Headphone” arata similar cu produsul Dash actual, dar vin la jumatate de pret fata de acestea fara a avea incorporat senzori de fitness si spatiu de stocare. Castilor le-au fost deasemenea modificati senzorii de atingere vechi pentru controlul media si convorbiri telefonice cu butoane fizice de pe partea laterala. Bragi promite aproximativ 6 ora de viata a bateriei pentru redare muzica (pana la 3h pe Dash), si 250 de ore de standby.

Demontarea senzorilor de fitness, a butoanelor touch de control si stocare ar putea fi ideala pentru pentru cei care nu isi doresc aceste caracteristici la un set de casti dar oferind un set solid de ” cord-free ” ar putea fi o miscare inteligenta inainte de lansarea iPhone 7, portul audio al primului fiind 3,5 mm, iar pentru noul iPhone Apple ofera adaptor special.

Pretul acestor casti ar fi de 149$ retail (119$ pretul special la lansare) si cei de la Bragi planuiesc sa le livreze incepand cu luna Noiembrie.