iPhone 7 este compatibil cu smartwatch Android Wear ?

iPhone 7 nu se poate conecta la vreun smartwatch Android Wear din cauza unor probleme de compatibilitate intre cel doua tipuri de produse.

3

Desi multi posesori de smartwatch-uri Android Wear se asteptau ca terminalele iPhone 7 sa functioneze cu ele, din pacate acest lucru nu se intampla. Conform multor persoane care au incercat sa foloseasca iPhone 7 cu un smartwatch Android Wear, se pare ca exista multe probleme de compatibilitate intre noul smartphone si smartwatch-urile cu acel sistem de operare.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
Orange logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane + CONCURS in aceasta pagina incepand de astazi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.

Desi Android Wear are suport iOS inca din 2015, iPhone 7 nu se poate interconecta cu o gama foarte variata de smartwatch-uri Android Wear. Printre acestea se numara si : Moto 360 (2015), Tag Heuer Connected, Asus Zenwatch, Fossil Q, Michael Kors Access si altele.

Moto 360 este unul dintre cele mai populare smartwatch-uri Android Wear si nu poate fi conectat la iPhone 7 sau iPhone 7 Plus cel putin deocamdata. Nu se stie ce fel de modificari a facut Apple pentru terminale si iOs 10, insa pe vechile terminale iPhone cu iOS 10 nu exista probleme de acest gen, ele fiind limitate doar la noile produse.

iPhone 7 nu se poate conecta la vreun smartwatch Android Wear

iPhone 7 recunoaste existenta unui smartwatch Android Wear in preajma sa, ele fiind afisate in aplicatia dedicata acestui sistem de operare, dar imperecherea este imposibila. In momentul in care utilizatorului i se cere sa introduca in aplicatia din iOS un cod afisat pe telefon, intregul proces de imperechere se blocheaza fara a mai functiona.

Cei de la Google au actualizat deja aplicatia pentru Android Wear de 2 ori intr-o saptamana, insa iPhone 7 refuza in continuare sa se conecteze la smartwatch-uri. Apple a rezolvat in iOS 10.0.2 o problema privind compatibilitatea cu acest sistem de operare, insa lucrurile nu s-au imbunatatit in ceea ce priveste posibilitatile de intercoenctare.

Problema si mai mare este ca instalarea de actualizari software pe smartwatch-urile Android Wear, pentru a rezolva problema privind compatibilitatea cu iPhone 7, poate fi facuta doar din aplicatia pentru iOS sau Android, dar fara a te putea conecta la un iDevice nu poti face actualizarea, deci ramane de vazut ce vor face cei de la Apple si Google.

Avand in vedere ca Apple Watch 2 tocmai a fost lansat, am putea trage usor concluzia ca aceste probleme n-au aparut din senin.

iphone 7 probleme android wear