Samsung Galaxy Note 8 este deja in dezvoltare

Galaxy Note 8 este in proces de dezvoltare in cadrul companiei Samsung impreuna cu doua noi modele ale Galaxy S8 care au ecran curbat.

Samsung Galaxy Note 8, un smartphone pe care mai nimeni nu se astepta sa-l vada vreodata lansat, este deja in dezvoltare in cadrul companiei Samsung. Informatiile vin de la celebrul leakster evLeaks, acesta reusind sa obtina 3 coduri pentru 3 produse noi care se afla in momentul de fata in stadiu de dezvoltare in cadrul companiei Samsung.

Conform acestuia, compania Samsung intentioneaza sa lanseze doua noi modele ale Galaxy S8 care au numele de cod SM-G950 si SM-G955, insa are in dezvoltare si Galaxy Note 8 cu numele de cod SM-N950. Vorbim despre trei noi produse care vor fi lansate anul viitor de catre coreeni, insa deocamdata nu se stie daca Galaxy Note 8 va ajunge pe piata in prima parte a anului, sau in cel de-al treilea trimestru fiscal.

Indiferent de situatie, este clar ca Samsung incearca sa recupereze o buna parte din cota de piata pierduta in ultimele luni, impreuna cu increderea clientilor. In aceasta idee, cele doua noi modele de terminale Galaxy S8 si noul Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba functii extrem de atractive pentru a putea creste substantial vanzarile companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 este deja in dezvoltare

Detalii cu privire la noutatile Galaxy Note 8 nu se cunosc deocamdata, insa evLeaks sustine ca ambele modele ale Galaxy S8 vor avea ecrane curbate. Acest lucru l-am mai auzit in trecut in alte zvonuri si se pare ca este in totalitate adevarat, sau cel putin acestea sunt planurile companiei Samsung in momentul de fata.

“Samsung Galaxy S8 models are indeed skipping SM-G94* model numbers, will ship as SM-G950 & SM-G955. Know what else is in the works? SM-N950.”

Galaxy S8 ar trebui sa fie prezentat la inceputul anului 2017, lansarea oficiala putand avea loc in luna aprilie a anului viitor. Cei de la Samsung au amanat lansarea Galaxy S8 pentru a putea aduce pe piata un smartphone fara probleme de functionare, sau care sa puna in pericol viata utilizatorilor, asa ca vom mai avea de asteptat pana cand el va aparea.

galaxy-s8-si-note-8-lansare