Black Friday 2016 – cand sunt cele mai mari reduceri

Cele mai bune reduceri Black Friday 2016 vor fi disponibile pe iDevice.ro impreuna cu orele la care vor incepe campaniile pentru magazine.

Daca asteptati ziua de 18 noiembrie, atunci probabil va intrebati cand sunt cele mai bune reduceri Black Friday 2016, pentru a fi siguri ca gasiti deal-urile cele mai bune. Avand in vedere ca in cadrul Black Friday 2016 vor exista promotii pentru milioane de produse vandute de catre magazinele online, intrebarea este una cat se poate de pertinenta pentru orice persoana interesata de campanie.

Cele mai bune reduceri Black Friday 2016 vor fi in minutele imediat anterioare deschiderii campaniei de catre magazinele online care organizeaza evenimentul. Vorbesc aici despre acele minute critice in care toata lumea incearca sa acceseze magazinul online pentru a gasi si cumpara rapid produsele de care este interesata si care, teoretic, au reduceri foarte bune.

In aceasta idee, momentul cu cele mai bune reduceri Black Friday 2016 depinde de fiecare magazin online in care va fi organizata aceasta campanie in 18 noiembrie. Mai exact, pentru unele momentul va fi la miezul noptii, in timp ce pentru altele el va fi abia dimineata, asa ca in functie de fiecare magazin in parte va trebui sa va pregatiti cu o ora diferita.

Black Friday 2016 – cand sunt cele mai mari reduceri

Cele mai bune reduceri Black Friday 2016 la eMAG vor fi in dimineata zilei de vineri, cand magazinul va deschide in mod oficial campania pentru intreaga Romanie. Pentru alte magazine, campania de reduceri Black Friday 2016 va incepe chiar la miezul noptii de maine, asa ca vorbim despre momente diferite, cu reduceri diferite pentru magazine.

In aceasta idee, recomandarea mea pentru a profita de cele mai bune reduceri Black Friday 2016 este sa nu va culcati prea devreme maine seara. iDevice.ro va va prezenta cele mai bune reduceri Black Friday 2016 maine seara, dar si in cursul zilei de vineri, asa ca urmariti-ne pentru a fi mereu la curent cu cele mai bune deal-uri de care puteti profita.

Acestea fiind spuse, daca vrei sa profitati de cele mai bune reduceri Black Friday 2016, va trebui sa fiti prezenti pe 18 noiembrie la ora 00:00 pe iDevice.ro pentru a afla ce magazine isi deschid campanii. Unele vor “fura startul” si vor anunta campaniile inaintea orei 00:00, asa ca s-ar putea sa pierdeti promotiile bune daca nu urmariti iDevice.ro cu atentie.

black-friday-2016-cele-mai-bune-reduceri

8 COMENTARII

  1. Da, ei sunt mai diferiti de fel. Ca si Flanco, de altfel, care au black friday de la inceputul lunii. Ar putea sa ii spuna black november, nu sa o lalaie asa.

  2. Da zao. Dar nu inteleg de ce toata lumea asociaza BF doar cu emag de parca ei detin monopolul.
    Lumea nu stie poate multe despre eMag. Ma refer la compania vazuta din interior..de catre angajati. Iti dau doar un exemplu: marturie halucinanta angajat emag:
    “AE: Da. Ultimul caz la care am asistat s-a petrecut acum două săptămâni, când a venit la noi în inspecţie patronul eMAG, Iulian Stanciu. L-a văzut pe un băiat de la „Recepţie marfă” că stătea degeaba în momentul respectiv şi i-a spus celui mai important lider de echipă de la noi: „Uite, mă, dacă e să-l vezi că stă, dă-l afară. Uite-l pe-ăla! Dă-l afară!”. Şi după câteva ore a fost o şedinţă – fără Iulian Stanciu, care plecase –, iar directorul depozitului l-a dat afară pe colegul meu, că aşa i se spusese.”

  3. Continuarea:

    VB: S-a ajuns vreodată la bătaie?

    AE: Doar între colegi. Plus unii lideri de echipă care baga mâna în gât subordonaţilor. În rest, suntem înjuraţi de mamă, ameninţaţi cu bătaia…

    VB: Dar şefii ăştia ai voştri sunt, la rândul lor, înjuraţi de şefii lor?

    AE: Nu, nu, nu. Ei, între ei, se respectă.”

    Apropo scuze de offtopic Zao.

  4. Dar de ce nu zice nimeni nimic de Evomag de ex. Si astia au volum considerabil de vanzari si organizeaza an de an un BF decent fara tam tam ca emag-ul.