Filme online la 2 saptamani dupa lansarea in cinema

Filme online la 2 saptamani dupa lansarea in cinematografe ? Da, acest lucru ar putea fi posibil multumita unui nou plan dezvoltat in SUA.

Filme online pentru cele mai noi blockbustere am putea vedea la doar doua saptamani dupa lansarea lor in cinematografele din lumea intreaga, conform unui nou plan al marilor case de productie. Acestea vor sa ne ofere posibilitatea de a vedea filme online la doar 2 saptamani dupa ce acestea au fost lansate in cinematografe, dar la preturi piperate.

Mai exact, pentru a putea vedea filme online imediat dupa lansare, marile case de productie ar dori sa ceara intre 25 si 50 de dolari pentru inchirierea lor. Pretul este mic daca mai mult de 2 persoane se uita la respectivele productii, iar pentru cei care urmaresc foarte des filme online si evita cinematografele, vestea este una extrem de buna.

In New York sau Los Angeles, preturile biletelor pentru cinematograf variaza intre cele doua valori mentionate mai sus, deci optiunea de a vedea filmele online probabil va fi extrem de atractiva pentru multi. Desi exista unii care prefera experienta cinematografica, exista si multa lume care prefera sa vada filme online in confortul propriei locuinte.

Filme online la 2 saptamani dupa lansarea in cinema

Warner Bros., unun dintre cele mai mari studiouri de filme din lume, incaseaza 44% din venituri prin vanzarea de bilete pentru filmele produse, distributia digitala generand 38.2% din venituri. Puteti vedea ca diferenta dintre cele doua procente este mica, iar pentru Warner Bros. ar fi mai simplu sa distribuie filme online decat in cinematografe.

Pe masura ce lumea va evita tot mai mult cinematografele, vanzarile digitale pentru filme online vor creste exponential, mai ales ca Netflix, Hulu si Amazon Prime au dovedit ca modelul este unui de succes. Aceste servicii de streaming video la cerere fac zeci de miliarde de dolari anual din vanzarea de filme online, iar marile studiouri de filme vor acelasi lucru.

filme-online-cinematografe

Opozitia cinematografelor

Marea problema a studiourilor de productie pentru realizarea acestui plan sta in cinematografele care ar ramane fara foarte multi dintre vizitatori. Daca noile blockbustere ar fi disponibile sub forma digitala la 2 saptamani dupa lansarea in cinematografe, foarte multi vor prefera sa vada filmele online decat in cinematografe.

Pana acum, cinematografele au reusit sa opreasca planurile marilor studiouri de filme de a trece la distributie digitala, insa totul devine din ce in ce mai greu. In 2016 lumea cauta din ce in ce mai des filme online, iar marile lanturi de cinematografe din SUA vor avea o munca extrem de dificila in a opri trend-ul de a oferi totul pentru vizionare pe internet.

Este greu de spus de cat timp va fi nevoie pentru ca aceasta idee cu oferirea online a filmelor importante la 2 saptamani dupa lansarea in cinematografe, dar ea va fi pusa in aplicare. Voi ce parere aveti despre aceasta viitoare noua metoda de a vedea filme online.

filme-online-cinema