Hearphones – Bose revolutioneaza castile wireless

Hearphones sunt o pereche de casti revolutionare dezvoltate de catre cei de la Bose, ele avand menirea de a ajuta oamenii sa auda mai usor in locatiile voarte zgomotoase. Hearphones ar fi o versiune speciala a castilor QC30, ele avand microfoane externe care permit eliminarea zgomotelor ambientale care impiedica purtarea de conversatii in locuri zgomotoase.

Hearphones au microfoane unidirectionale care le permit utilizatorilor sa isi concentreze atentia asupra discutiilor pe care doresc, ele amplificand sunetele cuvintelor rostite de catre persoanele din preajma noastra. Active Noise Reduction este functia care reduce zgomotele ambientale si permite cresterea altora pe care dorim sa le auzim mai puternic, Bose sustinand ca aceste casti sunt perfecte si pentru persoanele care au probleme de auz.

Hearphones vin impreuna cu o aplicatie numita Buse Hear, aceasta permitand controlarea modului in care sunt preluate si redate sunetele prin casti. Prin aplicatie poate fi controlata directia de ascultare a microfoanelor, dar si anularea zgomotelor din preajma noastra, totul direct de pe ecranul unui simplu terminal mobil.

Bose promoveaza Hearphone intr-o serie de evenimente exclusive din SUA, insa deocamdata ele nu sunt disponibile pentru achizitie. Nimeni nu stie cand ar urma sa fie ele lansate, insa cei de la Bose au great un dispozitiv grozav care poate fi de mare ajutor pentru un numar extrem de mare de persoane din lumea intreaga in viitor.

Directional microphones help you focus on conversations in noisy places. Focus, amplify or reduce real-world sounds to the level you want. Active Noise Reduction improves the listening comfort of conversations and takes the edge off the background noise.

hearphones-casti-bose