iPhone 7 jet black – asa arata dupa 3 luni

iPhone 7 jet black are o carcasa zgariata pe toate partile dupa 3 luni de folosire obisnuita, lucru usor de ghicit inca din septembrie.

Lansarea versiunii jet black a iPhone 7 a adus foarte multe intrebari pentru cei care erau interesati sa cumpere noile produse ale companiei Apple. Mai exact, cei de la Apple au avertizat utilizatorii ca iPhone 7 jet black se va zgaria mai usor decat alte modele si din chiar primele zile am vazut dovezi ale usurintei cu care carcasa sa poate ramane fara vopsea.

Timpul a trecut, oamenii s-au plans mai putin, insa asta nu inseamna si ca lucrurile s-au schimbat deoarece terminalele iPhone 7 jet black au continuat sa se zgarie. Pentru a ne arata cat de mult s-a zgariat carcasa unui asemenea terminal iPhone 7, cineva a publicat pozele de mai jos, dispozitivul fiind cumparat chiar in ziua lansarii de la compania Apple.

Dupa cum puteti vedea extrem de usor, carcasa jet black a iPhone 7 nu a rezistat absolut deloc testului trecerii timpului, ea fiind plina de zgarieturi pe aproape fiecare portiune. Desi vorbim despre zgarieturi fine, ele nu pot fi indepartate de pe carcasa deoarece modul in care a fost aplicata vopseaua impiedica repararea lor prin altceva decat o noua vopsire.

iPhone 7 jet black – asa arata dupa 3 luni de folosire

Foarte multa lume s-a temut ca un iPhone 7 jet black ar putea arata in acest mod dupa cateva luni de folosire si iata ca unele temeri s-au dovedit a fi pe deplin justificate. Desigur ca amprentele care sunt mai mereu prezente pe carcasa jet black a iPhone 7 ascund o buna parte dintre aceste zgarieturi, insa ele sunt destul de usor vizibile pentru multi care privesc terminalul.

Desigur ca utilizarea unei folii, sau a unei carcase, pentru iPhone 7 jet black, ar fi rezolvat problema pentru multi dintre utilizatori, insa nu toti au dorit sa strice frumusetea sa. Din pacate, rezultatul final este vizibil in imaginile de mai jos si sunt curios sa aflu daca voi aveti terminale care arata la fel dupa 3 luni de folosire.

iphone-7-jet-black-3-luni-folosire-1

iphone-7-jet-black-3-luni-folosire-2

iphone-7-jet-black-3-luni-folosire-3

iphone-7-jet-black-3-luni-folosire