HTC 11 – specificatiile tehnice confirmate de o noua poza

HTC 11 este un smartphone pe care nimeni nu mai credea ca il vom vedea de la compania HTC, insa iata ca el este in continuare in proces de dezvoltare. Procedura este atat de avansata incat astazi vedem o noua imagine care confirma specificatiile tehnice ale HTC 11, sau cel putin ale unuia dintre prototipurile testate acum de HTC.

Vorbim despre o imagine inregistrata intr-o aplicatie pentru Android care ne arata specificatiile tehnice presupuse pentru HTC 11, el ruland Android 7.12. Conform acestei imagini, HTC 11 ar avea un chip Qualcomm Snapdragon 835, dar si 6 GB RAM, adica mai mult decat ar treubi sa aiba unele versiuni ale Samsung Galaxy S8.

Desi specificatiile presupuse pentru HTC 11 nu sunt neobisnuite, rezolutia ecranului noului smartphone ridica unele semne de intrebare, ea fiind de 2550 x 1556 pixeli. In mod normal ne-am astepta la o rezolutie de 2560 x 1440 pxieli, insa HTC 11 ar putea avea una diferita, semn ca ecranul ar putea avea un aspect ratio diferit.

Exista posibilitatea ca si HTC 11 sa aiba un ecran fara margini si buton Home, asa ca un nou aspect ratio si o rezolutie diferita sunt posibile. Samsung Galaxy S8 nu are o rezolutie diferita, desi are un aspect ratio diferit, asa ca va fi interesant de vazut ce vom regasi in HTC 11 in momentul in care va fi lansat pe pietele din lumea intreaga.

htc-11-specificatii-tehnice