OnePlus 7, 7 PRO. SPECIFICATIILE Tehnice COMPLETE

OnePlus 7 si OnePlus 7 PRO au dezvlauite in exclusivitate specificatiile tehnice finale pe care le vor oferi pentru clienti, iata pentru ce vor plati acestia mai mult.

oneplus 7 specificatii 7 pro

OnePlus 7. Specificatiile tehnice complete ale modelului standard, dar si ale OnePlus 7 Pro au fost publicate astazi pentru a ne arata ce urmeaza sa ofere cele doua modele de telefoane pentru clientii care le vor cumpara din magazine. OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro urmeaza sa fie prezentate in mod oficial in data de 14 mai, iar lansarea in magazine ar trebui sa aiba loc undeva in cursul acestei luni, doar ca pana in momentul de fata nu este clar cand se va intampla asta.

OnePlus 7. Incepem cu telefonul cel mai ieftin, acesta urmand a avea un ecran AMOLED cu diagonala de 6.2 inch si rezolutie Full HD+, deci nu vorbim despre nimic spectaculos pentru aceasta versiune din seria pregatita de catre chinezi. Un procesor Qualcomm Snapdragon 855 este deasemenea integrat in OnePlus 7, impreuna cu 6 GB de memorie RAM, camera telefonului fiind una duala, cu un senzor principal de 48 de megapixeli, in final fiind o baterie de 4150 mAh.

OnePlus 7, 7 PRO. SPECIFICATIILE Tehnice COMPLETE

OnePlus 7 specificatii 7 PRO complet

OnePlus 7 Pro. Pentru versiunea cea mai scumpa lucrurile sunt diferite, iar asta pentru ca in ea urmeaza sa fie integrat un ecran AMOLED cu diagonala de 6.7 inch si rezolutie quad HD+, o premiera pentru compania chinezeasca. O alta premiera sta in faptul ca ecranul din OnePlus 7 Pro va avea rata de refresh de 90 Hz, ceva ce am vazut doar la monitoare de gaming, sau la telefoane special create in aceste scopuri, iar asta va creste si pretul de vanzare.

OnePlus 7 Pro. Camera telefonului va fi tripla, in plus fata de OnePlus 7 avand un senzor ultra-wide pentru inregistrarea de poze, insa bateria va fi de doar 4000 mAh, deci va ofer si autonomie mai mica pentru folosirea zilnica. Incarcarea rapida pentru ambele telefoane din seria OnePlus 7 va fi de 30W, iar sub ecranele amandurora se va regasi un cititor de amprente optic pentru securizarea datelor.

OnePlus 7 si OnePlus 7 Pro vor fi disponibile la preturi ceva mai mari decat cele percepute pentru modelele anterioare, astfel ca toti fanii vor trebui sa scoata din buzunare mai multi bani pentru a cumpara produsele.