Samsung Galaxy S8 – primul test de performante

Samsung Galaxy S8 are performantele dezvaluite intr-un prim test Geekbench, ele nefiind grozave si superioare din toate punctele de vedere celor ale iPhone 7.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-un prim test de performante dupa ce saptamana trecuta am vazut un test similar facut pentru performantele Samsung Galaxy S8 Plus. Diferenta in rezultatul obtinut de catre Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus in testul de performanta Geekbench este infim, deci ele vor avea aceleasi performante dupa lansare.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca Samsung Galaxy S8 are numele de cod SM-G950U, asa cum am vazut in diverse alte zvonuri aparute in trecut. In ceea ce priveste hardware-ul, Samsung Galaxy S8 are un chip Qualcomm Snapdragon 835 in cadrul caruia se afla un procesor octa-core si 4 GB RAM, desi in test sunt listati doar 3.3 GB.

Bun, trecand acum la rezultat, vorbim despre aceeasi diferenta intre performantele Samsung Galaxy S8 si cele ale iPhone 7, terminalul Apple stand foarte bine. Mai exact, performantele iPhone 7 in fata Samsung Galaxy S8 in testul single-core sunt aproape duble, dar asta nu ar trebui sa mai uimeasca pe nimeni, avand in vedere modul in care actioneaza Apple.

Samsung Galaxy S8 – primul test de performante

In ceea ce priveste testul multi-core pentru Samsung Galaxy S8, aici iPhone 7 ieste in dezavantaj, insa diferenta intre cele doua terminale este de doar 10%. Practic, performantele Samsung Galaxy S8 sunt inferioare si superioare fata de cele ale iPhone 7, in functie modul in care privim rezultatele in benchmark-ul Geekbench, insa in general testul multi-core conteaza cel mai mult.

Samsung Galaxy S8 va fi usor mai performant decat iPhone 7, insa nu vorbim despre o diferenta colosala, din pacate, ci despre un spor neglijabil in viata de zi cu zi. Desi in testele de performanta Samsung Galaxy S8 va fi mai rapid decat iPhone 7, este greu de spus daca acelasi lucru poate fi spus si despre testele de utilizare.

In acestea iPhone 7 a umilit inclusiv Samsung Galaxy Note 7, asa ca Samsung Galaxy S8 va avea o misiune extrem de dificila in a-l depasi. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 va fi prezentat pe 29 martie de catre compania Samsung, va fi disponibil pentru precomanda din 10 aprilie si ar trebui sa fie lansat pe 21 aprilie.

samsung galaxy s8 performante geekbench