Samsung Galaxy S8 – rezolutie 1080p standard, casti AKG

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au ecrane Infinity Display de diagonala foate mare, dar si de rezolutie neasteptat de mare, de 2960 x 1440 pixeli. Aceasta este cu 400 de pixeli mai mare fata de cea folosita anul trecut in Samsung Galaxy S7, deci teoretic Samsung Galaxy S8 ar trebui sa afiseze totul la o rezolutie mult mai mare, nu ?

Ei bine, nu. Conform celor de la Samsung, terminalele Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor afisa imaginile la rezolutie 1080p in mod standard. Mai exact, Samsung Galaxy S8 va afisa imagini la rezolutie de aproximativ 2220 x 1080 pixeli, sau ceva apropiat, insa utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege singuri rezolutia 2960 x 1440 pixeli din meniul de setari.

Aceasta este o rezolutie FHD+ si este cu doar putin mai mare fata de cea de 1920 x 1080 pixeli din iPhone 7 Plus, diferenta de 300 depixeli reprezentand doar 20% din totalul produsului Apple. Practic Samsung Galaxy S8 nu va afisa in mod standard imaginile la o rezolutie cu mult mai mare decat cea a iPhone 7 Plus, iar asta pentru ca ar avea un consum de energie foarte mare.

Samsung Galaxy S8 – rezolutie 1080p standard, casti AKG

Mergand mai departe, se pare ca Samsung Galaxy S8 va avea inclus in cutia sa si o pereche de casti AKG a celor de la Harman Kardon, cumparati recent de Samsung. Vorbim despre o pereche de casti a caror valoare de vanzare este de 100 de dolari, deci Samsung face un cadou neasteptat asa cum Apple nu a fost capabila sa faca dupa ce a cumparat Beats.

Samsung Galaxy S8 este deasemenea si primul smartphone capabil s atinga viteze gigabit de navigare pe internet prin retelele 4G LTE. Multumita noului sau procesor si a noului sau modem, Samsung Galaxy S8 va putea naviga pe internet la viteze de pana la 1 Gbps in retelele care vor oferi suport, deocamdata neexistand vreuna.

Practic, vorbim despre doua diferente cheie intre Samsung Galaxy S8 si seria iPhone 7, plus o asemanare care face ecranul sa fie mai putin spectaculos, cel putin pana cand rezolutia mare este activata.

Samsung Galaxy S8 rezolutie fhd+