iPhone 7 jailbreak demonstrat ruland Cydia

iPhone 7 jailbreak pe iOS 10.3.1 a fost demonstrat in cursul zilei de ieri de catre hackerii echipei Pangu in cadrul unei conferinte de securitate informatica ce a avut loc in Asia. Aseara v-am prezentat o poza cu un iPhone 7 jailbreak si aplicatia Cydia deschisa, insa acum avem un clip video care ne arata aplicatia in timp ce este folosita pe smartphone-ul Apple.

Este cat se poate de clar ca iPhone 7 jailbreak exista in momentul de fata cel putin pe iOS 10.3.1, cei de la Pangu reusind sa exploateze sistemul de operare al companiei Apple. Exista sansa ca si vechile versiuni ale sistemului de operare iOS 10 sa poata fi exploatate cu acest iPhone 7 jailbreak, dar exista sansa ca si iOS 10.3.2 sa fie vulnerabil.

Deasemenea exista posibilitatea ca noul iPhone 7 jailbreak sa fie compatibil cu toate iDevice-urile Apple care au chip de 64 biti, deci totul de la iPhone 5S incoace. Informatii clare de la Pangu nu exista cu privire la acest iPhone 7 jailbreak, asa ca ramane de vazut ce anume vor anunta ei, dar si cand o vor face pentru a linisti lumea intreaga.

Conform unor zvonuri, Pangu ar intentiona sa lanseze acest iPhone 7 jailbreak in cursul saptamanii viitoare, dar e greu de spus ce se va intampla. Ca sa fiu complet sincer, imi vine greu sa cred ca ei nu vor astepta lansarea iOS 10.3.2 deoarece Apple poate bloca foarte rapid solutia de jailbreak si ei nu si-ar dori asta pentru ca lumea sa se poata folosi de jailbreak.

Puteti vedea clipul video demonstrativ aici daca aveti flash.

iPhone 7 iOS 10.3.1 jailbreak