HTC U 11 ar putea fi mai performant decat iPhone 7

HTC U 11, care va fi prezentat oficial pe data de 16 mai, ar putea fi mai performant decat iPhone 7, conform unui presupus test de performante aparut noaptea trecuta pe internet. HTC U 11 functioneaza in baza unui chip Qualcomm Snapdragon 835 care ofera performante similare cu cele inregistrate pentru Samsung Galaxy S8 cu acelasi chip, sau cel Exynos.

Partea interesanta a acestui test de performante sta in in faptul ca HTC U 11 ar urma sa fie mai rapid decat iPhone 7 Plus, cel putin in testele sintetice. Aceeasi este si situatia pentru Samsung Galaxy S8, insa HTC U 11 are performante ceva mai mici si probaibl nu va reusi sa depaseasca iPhone 7 Plus in testele de utilizare obisnuita a unui smartphone.

Avand performante atat de bune, HTC U 11 are parte de un start foarte bun in lupta cu iPhone 7 Plus si competitoarele Android existente pe piata. Testul din rezultatul single-core este departe de a fi spectaculos, insa in testul multi-core, HTC U 11 se descurca mai bine chiar si decat produsul celor de la Apple, daca specificatiile sunt finale.

Deocamdata nu se stie cat va costa HTC U 11 in momentul in care va fi lansat oficial pe pietele globale, dar probabil nu va fi departe de iPhone 7 sau Samsung Galaxy S8. Inainte sa inchei va reamintesc faptul ca HTC U 11 va avea un sistem inovator care va permite controlarea sa prin aplicarea unei presiuni pe marginile carcasei.

HTC U 11 performante