iPhone 8 – carcasa comparata cu iPhone 7

iPhone 8 are astazi o carcasa comparata in detaliu cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a ne arata care sunt diferentele intre modele.

iPhone 8 este este reprezentat astazi de o carcasa care in clipul video de mai jos este comparata cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru a ne arata diferentele in dimensiuni intre terminale. Carcasa a fost produsa folosind schitele furate de catre diversi angajati ai partenerilor Apple, producatorii de accesorii din China pregatind deja carcasele pentru iPhone 8.

Acasta nu este prima carcasa pentru iPhone 8 pe care o vedem in imagini, insa din moment ce incep sa apara tot mai mult, este clar ca procesul de dezvoltare al terminalului se apropie de final. Trecand acum la carcasa iPhone 8, puteti observa ca ea pozitioneaza dispozitivul intre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple oferind o noua optiune pentru cei care nu aveau nimic de ales pana acum.

Aceasta carcasa pentru iPhone 8 ne arata ca va exista intr-adevar o camera duala verticala, dar si ca Touch ID nu isi va gasi un loc in carcasa smartphone-ului. Ea ne confirma si faptul ca iPhone 8 cu al sau ecran de 5.8 inch va fi putin mai lung si mai lat decat iPhone 7, insa diferentele nu vor fi considerabile, chiar daca aceasta carcasa sugereaza acest lucru.

iPhone 8 – o carcasa este comparata cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus

Conform schitelor iPhone 8 va avea 144mm lungime, 71mm latime si 7.7mm grosime, fata de iphone 7 care va avea 138.xmm vs 67.1mm vs 7.1mm. Puteti observa ca diferentele sunt foarte mici si desi vor fi sesizabile de catre multe persoane, iPhone 8 nu va fi cu mult mai mare decat iPhone 7, dar va impune schimbarea carcaselor cumparate pentru dispozitiv.

Carcasa pentru iPhone 8 din acest clip video poate fi cumparata in momentul de fata de pe website-ul asiatic Alibaba.com, iar pe langa ea vom vedea multe altele. Este foarte clar ca lansarea iPhone 8 nu va fi amanata, asa cum au spus o varietate de zvonuri, altfel n-am fi vazut deja atat de multe accesorii pentru noul smartphone aparute pe internet din diverse surse.

iPhone 8 urmeaza sa fie si mai scump decat predecesorul sau, compania Apple urmand a cere intre 870 si 1000 de dolari pentru acest produs in momentul lansarii. Acestea fiind spuse, iata ca incetul cu incetul vedem tot mai multe inforamtii cu privire la iPhone 8 si noutatile pe care acest smartphone le va aduce incepand din aceasta toamna.

55 COMENTARII

  1. Da chiar mare schimbare e suberb,in fiecare an schimba poziția camerei numai ei puteau sa reușească și sa ajungă la acest apogeu bravo Apple merita aplaudat păcat ca nu au destui bani sa mai investească și pentru schimbarea design ului jony ive doarme săracul a rămas fără ideii păcat ca îl mai numesc și iPhone aniversar nimic nou sub soare ce m as bucura sa aibă și touch id ul pe spate

  2. Nu e nici o competie dar nu mai inovează nimic chiar nimic de la iPhone 6 in sus astept pana in vara poate poate dar ma îndoiesc.
    Fi sincer srb și zi-mi si mie dacă asta ar fi noul iPhone 8 cu touch id pe spate unde e inovația și noul design ?

  3. Ți l-ai imaginat așa cred ? Ce nu a făcut samsung termina Apple vedem in Septembrie ce e nou sub soare momentan aștept iPad pro 2 :))

  4. Ce mizerie ? au făcut telefonul mai gros si camera va fi si mai iesita in exterior ??
    Au învârtit camera ai gata ? cica am schimbat design-ul. Fanaticii sunt in delir, tocmai vor primii aceasi mizerie de design pt al4-lea an la rand + ca va fi mai gros.

  5. Hai sluga, lauda Iphone-ul ? hai sluga ia apararea companiei ? hai sluga explica-ne cum sta treaba cu noul Iphone ? hai sluga spune-ne despre Apple mai multe ca asta e scopul tau in viata.

  6. Și au început răutățile :))
    E o vorba gusturile nu se discuta dacă lui ii place îl cumpara și cine mai dorește dar eu ca fan Apple de peste 6 generații ma convins
    Nu trebuie sa judecam oamenii ce vor sa cumpere

  7. Asa sclav ? bravo!
    Esti o sluga de nota 10.
    Vezi ca a mai lasat rbt88 un comentariu, spune-i repede despre cat de tare e compania Apple.

  8. Cand esti cel mai bun si faci un produs atat de frumos ,starnesti invidia in randul saracilor,iar invidia duce catre rautati si comentarii urate.
    Comentariil urate spuse din suflet din partea oamenilor, rezulta confirmarea ca si lor le place f f mult dar din pacate nu isi permit

  9. KFC nu cred ca are cu ce sa ma mai cucerească srb sa ma facă sa îl cumpăr și nu înțeleg de ce srb trebuie sa se ia de săracii dar știu ca in Romanica noastră se obișnuiește statutul asta
    ai iPhone ești barosan :))
    dar nu ai un leu in buzunar

  10. nu este vorba despre ai iphone esti barosan , in RO defapt este vorba despre fac ORICE ca sa am iphone chiar daca nu mi-l permit !
    Dar dupa cum am zis, este bine ca exista oameni ca tine sau cei care mananca de la KFC sa cumpere altceva decat Apple pt ca sa avem competitie

  11. Inafara faptului că au pus camera pe verticala, nu pe orizontala, l-au mărit și are grosimea mai mare… Nimic nou pe parte de design. Poate anul viitor vor inova din nou și vor pune camera pe diagonală ?.
    Srb, ai spus mai sus “prefer camera potenta decat una de kkt doar ca sa arate perfect spatele”. Dacă te refereai la Samsung, cameră este și potență (peste iPhone), și arată și perfect pe spate

  12. samsung arata ca o mizerie plastificata…diferenta dintre camere este infima ca sa poti face alegerea doar pe acest criteriu.
    Pur si simplu, samsung nu are nimic atractiv decat acel screen to body ratio pe care o sa il avem si in iphone,dar in iphone si produsele Apple avem si un design asamblare ecosistem si customer service perfect

  13. pai cam greu, la apple tv4 poti folosi un iphone sau ipad dar pt AT3 nu stiu daca poti,nu gasesti sa cumperi alta telecomanda?

  14. Nu înțeleg de ce este mai mare? Dipslay-ul iPhone-ului de 4.7″ mi se pare perfect. Dacă Decupezi dimensiunea display-ului și adaugi o rama subțire, obții dimensiunea perfecta. Din păcate multă lume a uitat ca telefonul se poarta in buzunar, și nu in mâna. Ma îngrijorează faptul ca pe an ce trece, ăștia măresc dimensiunile. Ah, voi regreta ziua când va trebui sa schimb 6s-ul așa cum am regretat când am schimbat 5s-ul.

  15. Le poți avea pe amândouă la un S8: ultra potentă și cu design excelent! Doar Samsung poate face un smartphone cu design atrăgător și cu cea mai bună cameră foto. Apple mai are de copiat învățat de la ei.

  16. la S8 spatele arata ca o bashhhina…e vraiste acolo, aruncate…iar camera bate pasul pe loc…nu poti face zoom optic, senzorul nu prea il folosesti, revi la parola,scrie mare Samsung pe spate ca sa stie lumea ce brand ai..

  17. Din păcate tu nu înțelegi că iPhone nu este un “telefon” ci un “smartphone”. Din păcate, tu nu îți dai seama că un telefon/smartphone se folosește când îl ții în mână, nu în buzunar.

  18. mda, si cum tu nu iesi din casa, si stai cu telefonul doar in mana….pardon, in maini ca deja Note 8 nu va mai putea fi folosit doar cu o mana nici pt a vedea cat este ceasul

  19. Doamne ce limbaj de frustrat… Invit toți cititorii să îți marcheze comentariile ca fiind necorespunzătoare. Poate nu mai comentezi aici.
    Flagged!

  20. wow, lasitate, cand nu iti place un comentariu ai vrea sa fie scos…pai daca ar fi asa, cred ca nu ar mai exista in lume oameni ca tine cu dreptul la cuvant…pt ca frustratii adevarati , sunt in lumea reala. Dar ma bucur ca simti nevoia sa si precizezi “fladded” esti genul acela de om mic, care ii place sa se dea mare cu orice decizie pe care o face
    Cred ca mai bine, ori te intorci in scrobura ori ma blochez…lasii tot timpul iau decizii de genul acesta…lasii sau oamenii ce nu sunt puternici psihic

  21. aoleu, banuiesc ca a trebuit sa scoti toti banii stransi sa ii dai familiei drept mita, ca sa stea cu tine si sa te suporte…pt ca daca era altfel clar nu erai pe aici in momente precum acestea. Ah, am uitat, tu scrii cu viteza luminii…scrii mai repede decat poate tine pasul mizeria aceea de note 5

  22. Eu aștept să scoată Touch Bar din MacBook Pro. Este total inutil. Are rezoluție proastă (butoanele nu sunt clare), substituie antetul ferestrelor din Mac OS, cum ar fi tab-urile din App Store, opțiunile pentru text în Word etc. Confirmările cu da sau nu apar pe Touch Bar, nu este nimic proeminent în partea de jos a ecranului mare. Nici nu au feedback tactil, deoarece este o suprafață dreaptă, dezavantajul touchscreen-uilor. Se abat de la abordarea clasică Apple de a fi cât mai ușor de utilizat și de înțeles de utilizatorii obișnuiți care încă cred că primul telefon mare și bun este iPhone 6 Plus.
    În concluzie, este o funcție care aduce un beneficiu estetic, nefiind practică.

  23. Eu aștept să scoată Touch Bar din MacBook Pro. Este total inutil. Are rezoluție proastă (butoanele nu sunt clare), substituie antetul ferestrelor din Mac OS, cum ar fi tab-urile din App Store, opțiunile pentru text în Word etc. Confirmările cu da sau nu apar pe Touch Bar, nu este nimic proeminent în partea de jos a ecranului mare. Nici nu au feedback tactil, deoarece este o suprafață dreaptă, dezavantajul touchscreen-uilor. Se abat de la abordarea clasică Apple de a fi cât mai ușor de utilizat și de înțeles de utilizatorii obișnuiți care încă cred că primul telefon mare și bun este iPhone 6 Plus.
    În concluzie, este o funcție care aduce un beneficiu estetic, nefiind practică.

  24. poftim?? eu nu mai cumpar NIMIC in rate…decat poate o casa care sa o vad sa imi placa f mult. Daca cumperi in RATE inseamna ca nu ITI apartine,apartine BANCII. Ai gaj pe obiect sau girezi cu el…o mizerie…

  25. omule, mincinos ca tine nu am vazut…sa zici ca iti trebuie programare pt service…unde bre la noi? la noi nu prea exista, faci doar daca nu vrei sa stai la coada dar si daca faci si e lume multa tot stai putin. Iar in afara, de ex in UK sau lisabona se stie, si e foarte frumos si elegant, faci programare pt ora x, si la ora x timp de 15 min te asteapta cineva special pe tine
    PS Vezi ca Apple mai face asamblari pe langa china si in USA si in Irlanda…fata de samsung ce nu prea mai face si in alte parti

  26. Te aștepta dacă ai programare pe tine dacă nu aștepți. Ce motiv as avea sa mint cu programările ? Am 3 Apple storuri pe lângă mine și dacă vreau sapt viitoare ex sa fac programare nu pot ca sunt ocupate dacă ma duc nu ma bagă in seama tu poate vorbești credema din auzite nu mai lauda te rog ceva care nu ai idee am stat cu iPhone-ul 6s mai mult de 3 sapt acasă ca nu puteam sa îmi fac programare și când ma duceam erau prea Ocupați și Arătați-mi și mie pe ce iPhone scrie assembled in USA irland ori pe lângă China ?

  27. Eu ajung la o concluzie din ce văd pe aici pentru tine srb Apple e totul bravo ți-e dar încearcă sa deschizi ochii ca nu numai Apple face încearcă alte telefoane și ai sa te convingi ca nu e chiar așa cum crezi și nu trb sa critici pe toți care au android ca nu au bani de rate cum zici tu sa își cumpere iPhone
    Rectific nu au bani Cash sa îl ia