Prima Pagina iPhone Incarca rapid orice iPhone cu acest simplu truc

Incarca rapid orice iPhone cu acest simplu truc

Incarcarea rapida a iPhone nu a fost inca implementata de catre compania Apple, dar asta nu inseamna ca nu va puteti folosi de un mic truc pentru a reduce timpul de incarcare al bateriei. Vorbesc despre o functie a iPhone si iOS care permite reducerea timpului de incarcare al oricarui iPhone multumita reducerii energiei consumate.

Mai exact, daca activati functia Mod Consum Redus, Low Power Mode, din Settings > Battery, Configurari > Baterie, orice iPhone se va incarca mai rapid decat in mod obisnuit. Aceasta functie a fost gandita pentru a reduce consumul de energie in timpul folosirii obisnuite a iPhone si a prelungi autonomia bateriei, insa ea este foarte utila pentru incarcarea mai rapida.

Avand functia Mod Consum Redus, Low Power Mode, activata pe iPhone in iOS atunci cand lasati terminalul, sau tableta, la incarcat, veti reduce cu pana la cateva zeci de minute timpul de incarcare. Durata de incarcare a iPhone depinde in principal de capacitatea bateriei, astfel ca si incarcarea mai rapida se va face in functie de acest aspect.

Incarca rapid orice iPhone cu acest simplu truc

La un iPhone 7 Plus, activarea acestei functii poate reduce timpul de incarcare cu pana la 30 de minute in cazul folosirii incarcatorului standard al Apple. Poate ca perioada de timp vi se pare a fi mica, insa un iPhone 7 Plus se incarca in mod normal in peste 2 ore, asa ca jumatate de ora in minus conteaza foarte mult, mai ales cand va grabiti.

Partea si mai buna cu acest truc, este ca pana la 50% terminalul se incarca mult mai repede decat in mod obisnuit, astfel ca in doar 20 de minute reusiti sa incarcati cu macar 30 – 40% bateria iPhone. Folosesc in mod constant acest truc si nu cred ca voi renunta vreodata la el, utilitatea fiind si mai mare in cazul modelelor Plus, unde bateria are o capacitate si mai mare decat la iPhone-urile cu ecrane de 4/4.7 inch.

Voi ati folosit acest truc ? Cat de util vi se pare ?

iphone incarca rapid truc baterie