iOS 11 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, aceasta fiind prima versiune beta ofeferita pentru dezvoltatori. V-am spus deja care sunt noutatile iOS 11 prezentate in aceasta seara de catre compania Apple, iar toate dintre ele sunt disponibile chiar acum in iOS 11 beta 1 pe care doar dezvoltatorii il pot instala.

Daca aveti un profil de dezvoltator pentru iOS 11 instalat in terminalele voastre, atunci veti putea instala iOS 11 beta 1 deasemenea, dar altfel va trebui sa asteptati pentru lansarea versiunii public beta. Apple a anuntat ca iOS 11 va fi lansat in versiune public beta abia la sfarsitul lunii iunie, asa ca veti mai avea destul de mult de asteptat pana cand ea va fi disponibila oficial.

iOS 11 beta 1 trebuie instalat doar daca ati facut deja un backup pentru terminalele voastre, altfel riscati sa pierdeti date din dispozitive si sunt sigur ca nu doriti sa treceti printr-o procedura dificila de recuperare a lor. Daca aveti un profil de dezvoltator pentru iOS 11 in iPhone sau iPad, atunci veti putea instala iOS 11 chiar acum, acest lucru neputand fi facut cu profilele pentru versiunile public beta, unde actualizarea nu este afisata.

Profilele de dezvoltator folosite pentru iOS 10 nu vor permite instalarea iOS 11, un profil nou special pentru iOS 11 trebuind descarcat.

Primele versiuni beta ale macOS High Sierra, watchOS 4 si tvOS 11 au fost deasemenea lansate.

UPDATE: Puteti descarca noul profil beta pentru iOS 11 de aici.

UPDATE 2: Mai jos aveti si lista de schimbari si probleme cunoscute pentru iOS 11 beta 1.

iOS 11 beta 1 lista schimbari probleme

iOS 11 beta 1 iPhone iPad

62 COMENTARII

  1. Dacă instalez după un profil de dezvoltare, dar fără UDID inregistrat afecteaza telefonul? Am auzit de niste tipi cărora le a fost blocat telefonul…

  2. O dezactivezi din configurări.
    Încă ceva care nu-mi place, numai poți raspunde acum la mesaje fără să-l deblochezi și numai este swip down