OnePlus 5 – data de prezentare si noutatile camerei

OnePlus 5 este cel mai asteptat smartphone al acestei luni si vorbim un terminal Android produs in China care este faimos in principal multumita pretului si specificatiilor de top. Avand in vedere ca acum OnePlus 5 este in centrul atentiei si ca el va concura cu iPhone 7, Samsung Galaxy S8 si mai apoi iPhone 8, este bine sa il avem in atentia noastra.

Bun, separat de ceea ce se stia deja, zvonuri recente confirma faptul ca OnePlus 5 va avea intr-adevar o camera duala integrata, ca mai toate smartphone-urile premium recente. Spre deosebire de implementarea Apple din iPhone 7 Plus, in cazul OnePlus 5 vorbim despre o camera duala formata dintr-un senzor de imagine care face poze normale si unul care face poze monocrome.

Am vazut aceasta implementare si in Huawei P10, asa ca nu este anormal sa o vedem inclusiv la OnePlus 5, mai ales ca lumea pare sa fie bucuroasa sa aiba asemenea functii. E putin probabil ca OnePlus 5 sa aiba o functie similara celei Portret existente in iPhone 7 Plus, dar e de asteptat ca o companie mica sa nu poata dezvolta functii atat de majore pentru Android.

OnePlus 5 – data de lansare si noutatile camerei

In ceea ce priveste lansarea OnePlus 5, o imagine aparuta astazi da de inteles ca OnePlus intentioneaza sa prezinte noul smartphone pe data de 20 iunie. Nu se stie cand va fi lansat oficial OnePlus 5, insa probabil nu va trece mult timp dupa prezentarea din 20 iunie pana cand primele unitati vor fi livrate catre clienti, dupa o sesiune de precomenzi deschisa pentru el.

Conform informatiilor de pana acum, OnePlus 5 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 5.5 inch si un chip Qualcomm Snapdragon 835 cu procesor octa-core, la fel precum cel din Samsung Galaxy S8. Intre 6 si 8 GB RAM vor fi integrati in OnePlus 5, minim 64 GB spatiu de stocare urmand a fi oferit, o baterie de 3300 mAh acompaniind camera duala.

In ceea ce priveste pretul OnePlus 5, se pare ca OnePlus ar dori sa vanda modelul cu 64 GB spatiu de stocare la preturi care incep de la doar 450 de dolari. Modelul cu 128 GB spatiu de stocare al OnePlus 5 urmeaza sa fie vandut la pretul de 500 de dolari si asta ar putea tine departe unele persoane, dar ramane de vazut ce se va intampla in final.

OnePlus 5 prezentare