iOS 11 scaneaza documente cu aplicatia Notes

iOS 11 are o functie foarte utila incepand de anul acesta, compania Apple luand decizia de a implementa in aplicatia Notes, Notite, un scanner pentru documente. Vorbim despre un software avansat care permite recunoasterea documentelor care sunt plasate in fata camerei unui dispozitiv care ruleaza iOS 11, ele fiind inregistrate fara margini, sau umbre.

Compania Apple ne spune in descrierea de mai jos pentru functia de scanare a documentelor ca ea este una foarte avansata, iOS 11 oferind ceva ce doar aplicatii ale App Store aveua pana acum. Functia pentru scanarea documentelor disponibila in iOS 11 este implementata pentru a oferi suport extins pentru Apple Pencil, el permiatnd semnarea rapida a acestora.

Pentru a scana documente folosind aplicatia Notes, Notite, a iOS 11 trebuie doar sa o deschideti, sa intrati intr-o notita si sa apasati butonul +. De acolo puteti alege optiunea pentru a scana documente sai pentru a adauga poze/clipuri video in notitele iOS 11, totul fiind disponibil pe orice fel de iPhone sau tableta iPad.

“The new Document Scanner in Notes automatically senses and scans a document, crops the edges, and removes any tilt or glare. Fill in the blanks or sign it with Apple Pencil, then save or share it easily.”

iOS 11 scanare documente

12 COMENTARII

  1. Deja ne indreptam catre actele digitalizate…avem semnatura cu pencil si totul pe device. Deja notarii din UK cred ca asta e viitorul,si nu vom mai sta cu sute de hartii ce se mai si deterioreaza

  2. Eu când am închiriat casa in uk,toate actele le-am semnat de pe iphone cu aplicatia DocuSign.faci semnătura cu degetul și gata.

  3. Foarte tare daca o sa avem optiunea de scanat direct din notes, eu folosesc scanner pro ptr scanat si adaugat semnatura pe documentele care le trimit pe mail. Tot prin scanner pro salvez documentele in iCloud si le pot accesa de pe orice Device.