Prima Pagina iOS 11 iOS 11 – noua functie care creste autonomia iPhone

iOS 11 – noua functie care creste autonomia iPhone

iOS 11 are pentru utilizatorii din lumea intreaga o noua functie care are menirea de a imbunatati autonomia bateriei iPhone si ipad in timpul utilizarii obisnuite. Mai exact, vorbim despre o noua functie disponibila nativ in iOS 11, aceas fiind activata automat in momentul in care autonomia bateriei iPhone ajunge la o valoare mica prestabilita de Apple.

In ace punct noua functie a iOS 11 se va activa automat si pentru a imbunatati autonomia bateriei va bloca orice fel de actualizari care se fac in fundal. Fie ca vorbim despre incarcarea pozelor in iCloud, sau despre efectuarea unui backup, iOS 11 va opri aceste servicii pentru a nu consuma in mod inutil autonomia bateriei care ne-ar putea fi utila pentru altceva.

Oprind aceste servicii, iOS 11 afiseaza si o alerta care ne permite sa le repornim rapid, astfel ca nu vom ramane cu datele nesalvate in terminalele noastre.

iOS 11 actualizari pauza

  • amfetamin

    Nu ma ajuta nicicum aceasta funcție,iCloud photo library nu folosesc(folosesc google photos) iar back-up-ul se face când e conectat iPhone-ul la încărcător și la wifi,nu așa aiurea de capul lui. Nici low power mode nu ma ajuta,push mail și ce o mai avea acolo,le am debifate,eventual dacă mai coboară frecventa procesorului sa zic ca ar mai face diferența.