iOS 11 aduce noi filtre pentru pozele facute cu iPhone

iOS 11 va aduce noi filtre pentru editarea pozelor facute folosind terminalele iPhone, totul ca o tentativa a companiei Apple de a le oferi clientilor mai multe motive sa nu foloseasca aplicatii terte. Stiti deja ca aplicatia Poze, Photos, are o varietate de filtre pentru editarea pozelor facute cu iPhone, insa incepand cu iOS 11 compania Apple a adaugat cateva noi.

Vorbim despre eliminarea catorva filtre disponibile in iOS 10 si implementarea altora noi in iOS 11, compania Apple facand practic o inlocuire a lor. Noile filtre pentru editarea pozelor in iOS 11 au in cea mai mare parte denumirea Intens sau Dramatic, iar schimbarile implementate pentru poze sunt foarte similare cu cele ale filtrelor vechi.

As vrea sa spun ca noile filtre pentru poze disponibile in iOS 11 sunt exceptionale, nemaiintalnite, insa din pacate nu vorbim despre nimic care sa merite atentie mai mult de cateva minute, insa este bine sa stiti ca sunt acolo.

“New professional-quality filters take the camera on iPhone to another level. Portrait photos are more expressive. Skin tones more natural. There are even filters for applying classic looks to your portraiture photography.”

iOS 11 filtre foto poze