iOS 11 – fidget spinner, BB-8 si altele facute cu realitatea augmentata

iOS 11 are implementat suport pentru realitatea augmentata prin intermediul unei platforme speciale numite ARKit, aceasta oferind posibilitatea de a aplica diverse obiecte virtuale peste altele reale. In clipurile video de mai jos puteti vedea cea au reusit dezvoltatorii folosindu-si doar imaginatia si camerele iDevice-urilor care ruleaza iOS 11.

De la fidget spinner, la roboti BB-8, Space Invaders sau o varietate de creaturi, iOS 11 prin realitate augmentata poate face extrem de multe pe iPhone sau iPad. Compania Apple a spus ca iOS 11 este cea mai mare platforma pentru realitate augmentata, iar dezvoltatorii au inceput deja sa creeze aplicatii care sa beneficieze de pe urma acestui sistem.

Ceea ce vedem in clipurile video de mai jos pentru iOS 11 este doar o parte din ceea ce pot crea dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone sau iPad. Vorbim aici despre un sistem foarte complex bazat pe realitate augmentata in iOS 11, iar pe masura ce ne vom apropia de lansarea oficiala a sistemului de operare vom vedea si mai multe dovezi interesante ale aplicarii sale.

https://twitter.com/ImmersionVR/status/872828727457132549