OnePlus 5 – noua Problema si confimarea celei Vechi

OnePlus 5 are o noua problema cu inversarea canalelor stereo in timpul inregistrarilor, dar separat ni se confirma problema ecranelor, pe care OnePlus continua sa o nege.

OnePlus 5 nu prea pare sa poata scapa de problemele pe care utilizatorii le descopera la noul smartphone al chinezilor, in clipul video de mai jos fiind prezentata una noua. Mai exact, se pare ca OnePlus 5 inverseaza canalele audio stereo in momentul in care sunt inregistrate sunete tinand terminalul in modul landscape, cu butonul Home indreptat in partea stanga.

Efectul poate fi auzit in clipul video de mai jos, daca il ascultati cu o pereche de casti si se pare ca OnePlus 5 are aceasta problema doar daca terminalul este tinut in acel mod. O explicatie pentru aceasta noua problema a OnePlus 5 nu exista deocamdata, dar acel mod de a inregistra clipuri video este gresit, asa ca probabil inginerii OnePlus au scris eronat codul pentru inregistrarea de sunete.

Se pare ca nu doar OnePlus 5 are aceasta problema, ci si OnePlus 3T, deci este ceva ce s-a perpetuat de la un model la altul fara ca OnePlus sa fi descoperit, sau rezolvat problema. Spre deosebire de problema ecranului, considerata naturala de catre OnePlus, in cazul acestia cu inversarea cananelor stereo, compania a anuntat ca va pregati o actualizare software pentru OnePlus 5, care o va rezolva.

OnePlus 5 – noua problema si confimarea celei vechi

Acum revenim la problema OnePlus 5 de zilele trecute, cea care genereaza o intindere neobisnuita a interfetei de utilizatorul in timpul efectuarii de scroll. S-a sugerat ca unele modele ale OnePlus 5 ar avea ecranele montate invers, cei de la OnePlus au negat, mintind practic toti clientii, iar acum exista si dovezi care sustin teoria si dovedesc faptul ca am fost de fapt mintiti.

Pentru inceput, in codul sursa al Android din OnePlus 5 au fost descoperite informatii care confirma faptul ca ecranele sunt orientate la 180 de grade, deci controllerul pentru ele trebuie sa compenseze diferenta fata de normal. Daca asta nu era de ajuns, atuncia vem si imaginea de mai jos in care vedem o comparatie intre felul in care sunt pozitionate ecranele in OnePlus 5 si OnePlus 3T.

oneplus 5 problema confimare

Puteti observa in imagine ca ecranul OnePlus 5 este montat invers si are conectorul in partea inferioara, spre deosebire de OnePlus 3T care il are in partea superioara. Avand in vedere aceasta diferenta intre OnePlus 5 si OnePlus 3T, este clar ca schimbarea este una intentionata a companiei OnePlus, deci e greu de inteles de ce ar fi mintit in legatura cu ea.

Avand in vedere ca OnePlus considera ca aceasta problema a OnePlus 5 este de fapt ceva natura, terminalele afectate nu vor fi inlocuite de catre companie, deci utilizatorii pierd cel mai mult.